bıldırcın
Kilopat
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 3-4 ay önce durduk yere ortaya çıktı bu sorun. Defalarca formattan, işletim sistemi değişikliğinden driver sürüm değişikliğine kadar her türlü alternatifi denedim ve çözüm bulamadım.
Detaylı anlatmak gerekirse; oyunu normal seyrinde oynuyorum, karakter birden koşmayı bırakıyor ve ben "W" tuşuna basılı tutsam bile koşmuyor. Tuşu bırakıp bir daha basmam lazım. Mouse için ise; adama nişan alıyorum ve sağ tık basılıyken bir anda bırakıyor kendi kendine. Sağ tıkı bırakıp bir daha basmak zorunda kalıyorum.
Hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Fiziksel bütün bağlantıları kontrol ettim. Origin Launcher'de farklı ayarlar denedim. Sadece BF oyunlarında bu sorun var. Hiçbir forumda çözümünü bulamadım imdat. BF oynamak istiyorum artık.
CPU: Ryzen 5 1600 8 threads.
GPU: MSI RX580 Armor 8 GB.
RAM: Corsair Vengeance LPX 3600MHz 2x8 CL18.
Detaylı anlatmak gerekirse; oyunu normal seyrinde oynuyorum, karakter birden koşmayı bırakıyor ve ben "W" tuşuna basılı tutsam bile koşmuyor. Tuşu bırakıp bir daha basmam lazım. Mouse için ise; adama nişan alıyorum ve sağ tık basılıyken bir anda bırakıyor kendi kendine. Sağ tıkı bırakıp bir daha basmak zorunda kalıyorum.
Hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Fiziksel bütün bağlantıları kontrol ettim. Origin Launcher'de farklı ayarlar denedim. Sadece BF oyunlarında bu sorun var. Hiçbir forumda çözümünü bulamadım imdat. BF oynamak istiyorum artık.
CPU: Ryzen 5 1600 8 threads.
GPU: MSI RX580 Armor 8 GB.
RAM: Corsair Vengeance LPX 3600MHz 2x8 CL18.
Son düzenleyen: Moderatör: