BF6 ve CS2 oynarken PC takılıyor

dogukanbudak

Kilopat
Herkese merhaba. Son bir iki haftadır BF6'da ve CS2'deyken ekran, mouse, klavye; hepsi birden takılıyor ve PC kendini kapatmıyor, tuşa basarak ben kapatmak zorunda kalıyorum. Aynı zamanda takıldığında klavyenin Caps Lock ve NumLock ışıkları tepki vermiyor; bunu da eklemek istedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada çok güzel bir rehber var hocam benim yazıları uzun uzun okumaktansa izlemeniz çok daha iyi olur.

Geciken driverlar bu şekilde nasıl düzelteceğim hiç bilmiyorum. İnternetten bakındım biraz ama bir çözüm bulamadım şuana kadar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-11-08 at 19.42.11.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-08 at 19.42.11.jpeg
    303,3 KB · Görüntüleme: 2
Geciken driverlar bu şekilde nasıl düzelteceğim hiç bilmiyorum. İnternetten bakındım biraz ama bir çözüm bulamadım şu ana kadar.

Hocam sıkıntıyı AMD driver ı çıkartıyor. Sürücü sistemde sürekli DPC biriktiriyor en üstte gördüğün yüksek değer yüzünden işlemci sürekli yük altında kalıyor. DDU ile güvenli modda sürücüleri kaldırıp yeniden yükle 1 2 tık geriye gidebilirsin. Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlama seçeneğini kapat. AMD yazılımı içinden oyun izlemeyi kapat. Bunları yaptığın zaman hallolması lazım ama kesinlikle DDU ile safe modda sil sürücüyü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı