BF6 vs BO7

Ben sadece br modunu oynayacağım aslında. MP kısmını sadece silah geliştirmek için düşündüm. Ya da en iyisi warzonen devam etmek BO7'yi de alırsam camo kasmak için sadece. Hızlı oyun seviyorum ve CoD mekaniği tam benlik.

Arcade oyun istiyorsanız Black Ops 7, yavaş hareketli ve savaş temalı oyun istiyorsanız Battlefield 6. Hem hikayesini oynarsınız hem de multiplayer kısmı sizi uzun yıllarca götürür.

Hocam BO6'nın son dönemlerine kadar codcuydum ama oyuna ekledikleri saçma skinlerden sonra oyundan ciddi manada soğudum. CoD bazı konularda kendi ayağına sıktı. MW4ten hala umudum var umarım mahvetmezler.

İkisi de alınmaz hocam.

Sebebine gelelim: İki oyunda da her şey kötü; hikâye açısından ikisi de çöp. Multiplayer kısmına bakarsak ikisi de oynatır, fakat eski Battlefield ve eski CoD oyunları gibi iyi bir şey bekleme. Ha, benim önerim: Bu iki oyun yerine git Battlefield 4 al; CoD tarafında da Modern Warfare 1 ve Modern Warfare 2’nin online kısmı üzmez. Bu dediğim oyunlara göz at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…