BF6 vs BO7

Ben sadece br modunu oynayacağım aslında. MP kısmını sadece silah geliştirmek için düşündüm. Ya da en iyisi warzonen devam etmek BO7'yi de alırsam camo kasmak için sadece. Hızlı oyun seviyorum ve CoD mekaniği tam benlik.

Arcade oyun istiyorsanız Black Ops 7, yavaş hareketli ve savaş temalı oyun istiyorsanız Battlefield 6. Hem hikayesini oynarsınız hem de multiplayer kısmı sizi uzun yıllarca götürür.

Bu Battlefield topluluğuna aşırı derecede sinir oluyorum. Oyun hakkında hiçbir şey bildikleri yok ve oyun hakkında yapılan övgüler sayesinde zaten oyunu alıp oynuyorlar. BO7'nin rezalet olduğunu biliyoruz ama BF6 karşısında da gömülmesinin ben çok amaçsız olduğunu düşünüyorum. Yani demeye çalıştığım şey bu insanların kendi fikirleri yok, başkasından ne gördüyseler onu söylüyorlar.

Hocam BO6'nın son dönemlerine kadar codcuydum ama oyuna ekledikleri saçma skinlerden sonra oyundan ciddi manada soğudum. CoD bazı konularda kendi ayağına sıktı. MW4ten hala umudum var umarım mahvetmezler.

İkisi de alınmaz hocam.

Sebebine gelelim: İki oyunda da her şey kötü; hikâye açısından ikisi de çöp. Multiplayer kısmına bakarsak ikisi de oynatır, fakat eski Battlefield ve eski CoD oyunları gibi iyi bir şey bekleme. Ha, benim önerim: Bu iki oyun yerine git Battlefield 4 al; CoD tarafında da Modern Warfare 1 ve Modern Warfare 2’nin online kısmı üzmez. Bu dediğim oyunlara göz at.

MW4 çıktığında BO7'deki oyuncu sayısının azalması ne alaka? Normal bir şey ama oyun daha yeni çıktı?

Genel olarak tüm Call of Duty'ler ile alakalı bir şey hocam bu durum.Yenisi çıkınca kitlenin çoğu eskisini salıp yenisine geçiyorlar

Genel olarak tüm Call of Duty'ler ile alakalı bir şey hocam bu durum.Yenisi çıkınca kitlenin çoğu eskisini salıp yenisine geçiyorlar
Onu biliyorum zaten her yeni bir Call of Duty çıkınca oyuncu kitle oraya geçiyor ve BO7 şuan da yeni çıkmış bir oyun zaten yani niye bunu dediniz diye soruyorum sonuçta şuan BO7 yeni çıkmış bir oyun. MW4'ü mü beklesin diyorsunuz?

Zaten BO7 alan adam gelecek sene de MW4 alacak parayı verir yani… Tartışmanın anlamı yok. Ayrıca MW4 çıktığı anda BO7 ölecek diye bir şey yok, belli bir zaman geçiyor.
Valla artık çoğu kişi Infinity Ward'a güvenmiyor, adamlar yine oyuncuların feedbacklerini dinlememeye devam ederler ve çöp bir oyun ortaya çıkar. Zaten SBMM %100 olacağı için alınmaz. Betayı deneriz bakarız yine ama pek beklentim yok. Bir tek hikaye modu güzel olabilir ama 5 saatlik bir hikaye modu için 70 dolar verilmez. Hem seneye GTA 6 çıkacağı için o oyunun hype'ı çok uzun sürmez.

Onu biliyorum zaten her yeni bir Call of Duty çıkınca oyuncu kitle oraya geçiyor ve BO7 şu an da yeni çıkmış bir oyun zaten yani niye bunu dediniz diye soruyorum sonuçta şu an BO7 yeni çıkmış bir oyun. MW4'ü mü beklesin diyorsunuz?

Yok hocam hemen ölcek diye bir şey kastedmedim. Battlefield'ların ömrü çok sık çıkmadığı için CoD'lara göre daha uzun süreli oluyor ondan bahsediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı