BFM2 Defeated Sorunu

rp263

Decapat
BFM2 defeated sorununu bir türlü çözemiyorum, oyun 3 dakika 30 sn sonra defeated oluyor. Crack yaptım olmadı, key fixer indirdim olmadı, olmuyor bir aydır uğraşıyorum ama olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu şekilde ilerlemiş olmanız gerek:
  1. Buradan en son güncellemeyi indirin ve kurun:
  2. LotR: Battle for Middle-Earth 2 v1.06 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE DEViANCE indirin. Bu dosya oyunu DVD olmadan çalıştırmak için gerekli. Dosyayı GCW'de bulabilirsiniz.
    • İnen dosyayı klasöre çıkartın ve game.dat dosyasını oyunun kurulduğu dizindeki ile değiştirin. Oyun artık DVD olmadan çalışacaktır.

Merhaba arkadaşlar,
Bu sorunu çözdüm ve nasıl çözdüğümü hemen aktarayım. Öncelikle patch swicher ı indirdim ve patch switcherin içindeki tüm 1.00 sürümü dosyaları kopyalayıp oyunun dosya konumuna kopyaladım böylelikle içindeki bozuk olan patch silinip yerine güncel bir patch ile oyuna girdim ve defeat sorunu ortadan kalktı. Umarım sizler içinde işe yarar. Bir diğer konu ise patch switcherin içinde 1.06 ve 1.09 dosyaları da mevcut ve siz kendi sürümünüzün patchlerini kopyalamalısınız. Herkese iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı