Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hikaye olarak ilk oyunu oynamayı seviyorum. Filmden kesitler eşliğinde ilerlemesi hoşuma gidiyor. The Battle for Middle-earth II ile Rise of the Witch-King arasında seçim yapmak gerekirse Rise of the Witch-King'e daha yakınım.
Açıkçası net bir cevap vermek zor çünkü genelde çevrem BFME2 tercih ettiği ve RotWK bulmak zor olduğundan oynayamazdık (internet kafelerde korsan oynuyoruz o dönem doğal olarak, çoğu yerde BFME2 olurdu fakat RotWK'yı kendim eve yükleyip deneyebilmiştim ancak).
Fanatik İsengard oyuncusuydum bu arada. Warg rush atmamdan bıkan arkadaşlarım erken oyunda saldırma yasağı getirmişlerdi benim yüzümden.
@Onur Altuğ Sever in dediği gibi film kesitlerini oynama şansı verdiğinden oynamıştım sonrasında seriye devam etme şansım olmadı.
Seriye başlamak için incelediğimde BFME2 1.09 HD Edition hayranları RotWK 2.02 HD Edition hayranları ve adeta remaster denilebilecek AOTR olarak 3e bölünmüş.
Üçlemeyi tekrar izledikten sonra sırayla oyunları oynayacağım şu sıra canım hayli LOTR çekti.
AOTR'ın ırkları baştan düzenlemesi konusunda detay paylaşmak ister misin @41326?
@Soraklı şöyle ki, AOTR modunun beni en çok kendine çekme nedeni zaten ırkları baştan düzenlemiş olmaları, LoTR ve Hobbit serilerindeki birçok karakter, ırk ve mekanları çok detaylı bir şekilde yeniden yaptılar. Irkların grafik olarak çok detaylı olması da cabası. Eksik olan bir sürü ünite eklediler, mesela Hobbit serisinde gördüğümüz kuyut orman elflerinin görünüşleri benim çok hoşuma gitmişti. AOTR modunda bu üniteler de var. Ya da başka bir örnek verecek olursam, yüzük tayflarının gerçek görünüşleri bile bu mod da bulunmakta.
Rotwk daha fazla çeşitlilik sunuyor. Ancak oyunu profesyonel oynayanlara tavsiyem, bizzat oyuncuların geliştirdiği yamalarla oynasınlar. Ciddi emek harcayarak ırklar arasındaki dengeyi kurmaya çalıştılar. bfme ilk oyundu, onun da ayrı bir tadı vardı.