BG3 modları nasıl kaldırılır?

nesli33

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming A15 Fa507nu-Lp051w Amd Ryzen 7 7735hs 16 gb Ddr5 512gb M2 Ssd 1 TB SSD Nvidia Geforce Rtx4050 15,6 W11
Başlıkta da yazdığım gibi BG3 oyunun nexusdan mod indirdim sonra da larian Studio kendi modlarını yayınladı. Sorun şu, larianın yeni classlarına karakterlerine giremiyorum. Oyunu başlatıyorum. Ana ekranda devam et ve yeni oyun butonu yanında ünlem var 3. taraf modları etkin diye. Oyunu sildim yükledim modlar gitsin diye gitmemiş ne yapmalıyım? Bende WeMod diye program yüklü. Bir de BG3 mod magener diye bir şey yüklü. Ben sadece lariannın yayınladığı modları oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sildikten sonra oyun klasoru duruyor mu, icerisinde herhangi bir kalinti var mi kontrol edip kalan dosyalari el ile temizleyebilirsin. Kalmadiysa eger demek ki belgerim veya appdata gibi belli bir klasorun icerisine kurulum yapiliyor demektir. Gerekirse o kurdugun modu tekrar kurarmis gibi yapip nereye kuruldugunu ogrenebilirsin veyahut benim bazen kullandigim bir yontem bu, masaustune bos bir klasor acip icerisine kurulum yapip kurulumda hangi dosyalarin yer aldigini gorup onlari yine el ile silebilirsin. Diger aklima gelen bir yontem ise oyunu silerken uninstall veya Steam gibi yerden kaldirmadan direk Revo Uninstaller veya bunun gibi bir kaldirici ile sildikten sonra da tam tarama yapip oyuna ait herhangi bir klasor veya dosya, kalinti birakmadan temizleme islemi yapip bir de oyle denenebilir 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı