BGA Reballing İşlemi

meraklii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sosyal'e yeni katıldım @Recep Baltaş size youtube da ki "Anakarttan sökmeniz gerekiyor yani"den sonra söylediğiniz -ben reboling diye anladım- kelimesi nasıl yazılır diye sormak istedim fakat PM atmadan önce 600 mesaj yazmam gerekliymiş. Ben de buraya yazdım, affola cevaplarsanız sevinirim.

Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

56. saniyede.

Son düzenleyen: Moderatör:
BGA Reballing diye yazılıyor. Lütfen soruları alakalı başlık altından konu açarak sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın @Recep Baltaş Reballing işlemini araştırmaktayım İ5-4200H , nvidia gtx 850m , toshiba ssd , kingston hyperx 8gb ddr4 ram kullanmaktayım. Ekran kartım 144hz bir monitöre baglayınca sorun yaratıyor var 5-6fps civarlarında bir görüntü alıyorum benq xl2411 144hz monitörden(belkin 2.1hdmi) ile baglantı kuruyorum 60hzde kullanarak.Monitörsüzse 30-40fps civarında. Reballing işlemi tavsiye edildi 128bit gtx 850m notebook ekran kartımın performansı sizce ne kadar artar ?

Benim ekran karti arizalanmisti eski laptopumda. BGA reballing yapildi ve yaklasik 1 ay kadar dayandi tekrar ariza yapti. Bence hic bulasmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…