BGA Reballing İşlemi

meraklii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sosyal'e yeni katıldım @Recep Baltaş size youtube da ki "Anakarttan sökmeniz gerekiyor yani"den sonra söylediğiniz -ben reboling diye anladım- kelimesi nasıl yazılır diye sormak istedim fakat PM atmadan önce 600 mesaj yazmam gerekliymiş. Ben de buraya yazdım, affola cevaplarsanız sevinirim.

Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

56. saniyede.

Son düzenleyen: Moderatör:
BGA Reballing diye yazılıyor. Lütfen soruları alakalı başlık altından konu açarak sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reballing, yani GPU'yu PCB'ye temas ettiren lehim toplarının yeniden monte edilmesi.

reballing.jpg

Sayın @Recep Baltaş Reballing işlemini araştırmaktayım İ5-4200H , nvidia gtx 850m , toshiba ssd , kingston hyperx 8gb ddr4 ram kullanmaktayım. Ekran kartım 144hz bir monitöre baglayınca sorun yaratıyor var 5-6fps civarlarında bir görüntü alıyorum benq xl2411 144hz monitörden(belkin 2.1hdmi) ile baglantı kuruyorum 60hzde kullanarak.Monitörsüzse 30-40fps civarında. Reballing işlemi tavsiye edildi 128bit gtx 850m notebook ekran kartımın performansı sizce ne kadar artar ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı