Bi Elma mağazası güvenilir mi?

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
Tamamen kozmetik amaçlı alacağım. Buradaki saatler Watch saatleri benzediği için buradan almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan var mı ya da Apple Watch benzeri bir saat nereden alabilirim?

Son düzenleme:
İstediği kadar güvenli olsun çakma ürün alıp paranızın çöpe gittiği gerçeği değişmeyecek.

Orasını biliyorum zaten bilerek almayı planlıyorum. Hani alan arkadaşlar varsa deneyimleyen en azından ne kadar süre gittiği hakında da yorum yapabilir diye düşünüyorum. Ya da sitenin satıcılarla olan diyalogu.

Tamamen kozmetik amaçlı alacağım. Buradaki saatler Watch saatleri benzediği için buradan almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan var mı ya da Apple Watch benzeri bir saat nereden alabilirim?

Xiaomi, Amazfit de benzer ürünler çıkarıyor. Onlara göz atabilirsin. Çakma Apple'dan fiyatı yüksek olabilir ama daha iyidir bence.

Mayıs ayında Apple saat aldım 1 ay sonra şarj sorunu için geri getirdim 3 aydan beri oyalıyorlar. En sonunda haram edip kendilerine bağışladım. Tavsiyem budur

Mağaza için güvenilir mi? Sorusuna kendi deneyimimden cevap vereyim. Air Pro 2 Premium ANC kulaklığını aldım. 6 aydır düzenli olarak kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Şarjı uzun süre dayanıyor, bağlantıda bir problem yaşamıyorum, telefonumun desteklediği tüm özellikler çalışıyor. Kulaklık dışarıya ses vermiyor ve ses engelleme modunda, orta seste araba seslerini bile zar zor duyuyorum. 2 katı fiyatına aldığım orijinal Razer BlackShark V2 X oyuncu kulaklığımdan daha iyi bir ses kalitesi sunduğunu düşünüyorum. Orijinal Apple ürünlerinin yaklaşık 1/10 fiyatına satılıyor, bence bu fiyata risk kesinlikle değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı