Bianchi R0013-D vs Giant Contend Sl Disc

Oğuz Yanbastı

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir şehir bisikleti kullanıcısı olmakla birlikte günde 10-20 km yol yapmaktayım ve artık işi yol yarış bisikleti tarafına taşımak istiyorum. İşin ehli olmadığımdan dolayı birkaç yerden yardım aldım. Giant bayisinde milli bir sporcu bana bazı başlangıç yol bisikletleri önerdi. Bunlardan en başta geleni Giant Contend Sl disc. Kendisi bir endurance bisikleti ve lastiği 32c. Ancak fiyatı çok pahalı. Anlık olarak Carraro kullanıyorum ve memnunum. Carraro'nun benzer özellikteki yol bisikleti 57 bin lira bandında. Ancak dikkatimi bir model daha çekti. Bianchi R0013-D modeli aynı Giant gibi 105 vites ve krank sistemine ve frenlere sahip iken aynı zamanda onun kadar hafif. En azından ben aralarında kağıt üzerinde bir fark göremedim. Yabancı forumlarda da Bianchi nin yurt dışında Giant dan daha kaliteli ve pahalı bir marka olarak lanse edildiğini gördüm ve emin olamadım. Bianchi'nin fiyatı 40-45 bin civarında iken Giant 73 bin TL. Aynı özelliklere sahip olmalarına rağmen bu kadar fiyat farkı nasıl oluyor anlamadım o yüzden soruyorum. Aynı zamanda dediğim gibi şuanda yol bisikleti arıyorum. Yani lastiği 28c ve 105 serisi mekaniklerle bu modellerle neredeyse aynı olan diğer modelleri önerebilirsiniz. Hidrolik fren dışı olmamasını istiyorum bilginize. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı