Bıçak en düşük komisyonla nerede satılabilir?

• Konuyu başlatan Rasho01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 247
Kripto üzerinden çektiyseniz ödememişsinizdir. Swift komisyon alıyor.
Ben oyuneks için dedim ekstra bir komisyonu yok diye direkt banka hesabına çekebiliyorsun. Csfloatta gibi %5 komisyon verilmiyor. Kripto eskiden csfloatta vardı o da kalkmış sanırım Türkiye'ye

Ben oyuneks için dedim ekstra bir komisyonu yok diye direkt banka hesabına çekebiliyorsun. CSFloat'ta gibi %5 komisyon verilmiyor. Kripto eskiden CSFloat'ta vardı o da kalkmış sanırım Türkiye'ye.

Hocam item csfloattami daha hizli satilir oyuneks demj.

Ben oyuneks için dedim ekstra bir komisyonu yok diye direkt banka hesabına çekebiliyorsun. Csfloatta gibi %5 komisyon verilmiyor. Kripto eskiden csfloatta vardı o da kalkmış sanırım Türkiye'ye

Csfloat %2 komisyon alıyor satışta. Oyuneks gibi bir sitedeki alıcı sayısıyla csfloat sitesindeki alıcı sayısı aynı değil. Satış çok daha uzun sürer.

Hocam item csfloattami daha hizli satilir oyuneks demj.
CsFloat’ta item daha hızlı gider sonuçta global market, ama Oyuneks de iş görür. Mesela CsFloat’ta 100 TL’ye satsan eline ~92 TL geçiyor. Oyuneks’te aynı ürünü 95 TL’ye koyarsın, yine aynı paraya gelir hatta daha hızlı satılabilir. Bir de trade ban kalktıktan sonra parayı çok daha hızlı alırsın; SWIFT falan beklemiyorsun, Oyuneks’te anında çekiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı