Bıçaklanınca ne yapılabilir?

Konstantia

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
120
Çözümler
1
Gece 3 gibi bardan eve dönerken 2 tane ırkı meçhul kişi tarafından bacağımdan bıçaklandım. Normalde peşime düşerler diye polise gitmeyecektim ancak hastaneye gelmem gerekti ve hâliyle olay yerine polisler ve bekçiler geldi. Bu durumda şikayetçi olsam bu iki kişiye ne olur? Bilgilerim karşı tarafa iletilir mi?
 
Mahkemeye çıkacağım zaman eve gelen tebligat'da mı ne karşı tarafın ev adresine kadar yazdığını hatırlıyorum. Şimdi sistem değiştimi, yakın zamanda mahkeme deneyimi olan aydınlatsın.
 
Bıçaklanmanıza rağmen şikayet etmekten mi korkuyorsunuz? Gidin şikayetçi olun.

Evime aşırı yakın bir yerde gerçekleşti olay, tabii ki bıçaklanmama rağmen şikayet etmekten korkuyorum? Bu insanların eline tüm bilgilerim verildikten sonra kim benim can güvenliğimi sağlayacak bu ülkede? Ne yazık ki evet, şikayet etmekten bile korkar durumdayım.
 
Gelişme var mı?

Dikiş sonrası karakola gittim ve ifademi verdim, şikayetçi olduğumu da söyledim polislere. Ne alaka bilmiyorum ancak cinayet masasının davayı üstleneceğini söylediler. Kamera görüntülerinde kişilerin yüzleri gözükmese bile orada bulunan polis "yakında bulunurlar" diye belirtti. Savcı olayın kayıtlara yağma olarak geçmesini söylemiş bu arada.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı