Bıçaklanınca ne yapılabilir?

Bilmem şikayet edilebilir herhalde. Burada nesnel olarak herkes aynı şeyi söyler. Çocuğun küçük olması, kötü olması seni alakadar etmesin. Şikayetini yapmazsan, o çocuğun hafızasına ''nasıl olsa şikayet etmiyorlar'' diye kazınacak. Böyle tipleri şikayet etmek lazım.

@Kasım_0 Bar da bir mesele oldu diyeceğim sanmıyorum zira belirtilmemiş. Bu devirde hiçbir neden olmadan herkes her şeyi yapabiliyor. Düz yolda giderken bile laf atanlar, sataşmaya çalışanlar var.
Bak işte hocamda aynı benim gibi düşünüyor, takdir ettim hocam.

Düz yolda giderken bile laf atanlar, sataşmaya çalışanlar var.
Göz ucun ona geldi diye adam bıçaklayanlarda var hocam.

"Bir çay içelim." "çocuk hasta, ilaçlarını alması lazım." "elini vicdanına koy." tarzı mesajlar ya, şu ana kadar herhangi bir tehdit olmadı. Şimdilik sürekli şikayeti geri çekmem konusunda ricada bulunuyorlar, günde 10 kereye yakın arıyorlar ek olarak.

Hocam karakola acil gidin bence beni böyle böyle rahatsız ediyorlar bunlarla uğraşacak değilim bir çare bulun diye şahsen sizin yerinizde olsam böyle yapardım.

@Artex1551 Öyle tabii. Konu çok gereksiz, şahsen başıma böyle bir şey gelse gider şikayet ederim. Burada konu açmanın hiçbir yardımı dokunmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı