Bicepslerin kısa ve küçük olması

lfy07

Femtopat
Daha fazla  
Spora başlayalı 4 ay oldu 16 yaşındayım, 178 boy var 72 kiloyum (başlamadan önce 68 dim) %15-14 yağ oranına sahibim genel anlamda sırtta göğüste vs sıkıntım yok fakat iş kollara gelince sıkıntı çünkü bicepslerim kısa bağlanıyor bence en büyük etken bu. Ne kadar çalışırsam çalışayım bir türlü büyük görünmüyor biceps pozlarında, bir tek yandan sıkarsam yan açıyla biraz büyük duruyor o da tricepsin etkisiyle olduğundan onun dışında bicepsim anormal bir şekilde gelişmediğini düşünüyorum. Baslamadan önce 31-32cm falandı şu an 35 ama gözle göremiyorum adamakıllı bu farkı moral bozuyor, antrenman planım da sağlam yemede de sıkıntım yok neyde problem var anlamıyorum bir türlü :/

Kısa olmasına bir şey yapamazsınız genetik, Arnold'un bicepsleri de kısa. Ama gözle göremeseniz de 35e çıkması gayet güzel bence, moral bozmayın devam edin istikrarlı bir şekilde.

Benim de sağ bicepsim çok kötü sol aşırı büyük duruyor ama ikisinin de ölçüsü ve gücü aynı, genetikten dolayı tamamen.

Tamamıyla genetik. Değiştiremezsiniz genetiğinizi. Bu durumu kabullenip daha iyisini yapmamak için bir sebep yok. Daha istikrarlı antrenman yapacaksınız. Chris bumstead iki bicepsini de yırttı adam 6 kez olympia oldu. Yırtık olmasına rağmen çok sağlam antrenmanlar çıkardığı için rakiplerinin yanında asla sırıtmıyordu mesela. Bu tamamen size bağlı. Evet genetik ama neden büyük görünmesin ki.

Doğal spor yaptığın için büyümemesi normal tamamen genetik kuvvetin artıyorsa sıkıntı yok. Güzel bir kol için arka kolda onemlidir büyük gösteren arka koldur kolay gelsin.

Doğal spor yaptığın için büyümemesi normal tamamen genetik kuvvetin artıyorsa sıkıntı yok. Güzel bir kol için arka kolda onemlidir büyük gösteren arka koldur kolay gelsin.

Yani güç artışı fazla değil ama idare eder derecede 2 hafta öncesine kadar 12.5 kilolar ile biceps curl atıyordum şu an 15'e geçtim yüksek ihtimal en Max 2.5 haftaya 17.5 yapabilirim.

Benim de sağ bicepsim çok kötü sol aşırı büyük duruyor ama ikisinin de ölçüsü ve gücü aynı, genetikten dolayı tamamen.

Benim sol bicepsim 36 çıkıyor sağ 35 çıkıyor fakat sağ daha güçlü gerçekten saçma.

Yani güç artışı fazla değil ama idare eder derecede 2 hafta öncesine kadar 12.5 kilolar ile biceps curl atıyordum şu an 15'e geçtim yüksek ihtimal en Max 2.5 haftaya 17.5 yapabilirim.

Sporu doğal yapıyorsunuz çok da kafana takmayın elinde sonunda büyür. Arka kol çalışın daha çok büyür kolunuz.

Benim sol bicepsim 36 çıkıyor sağ 35 çıkıyor fakat sağ daha güçlü gerçekten saçma.

Triceps gücü de var hocam, solda triceps daha büyüktür siz biceps gücünü ölçmüşsünüzdür.

Triceps gücü de var hocam, solda triceps daha büyüktür siz biceps gücünü ölçmüşsünüzdür.

Sağ elimi kullanıyorum ben günlük hayatta spor yaparken sol daha güçlüydü.

Bende genel anlamda bir sıkıntı var göğüslerde de aynı problem var ilk günden beri gücü eşit veriyorum dengesiz çalışmıyorum ağırlık farkı yaratmıyorum fakat sol ufağından daha hacimli.

Sporu doğal yapıyorsunuz çok da kafana takmayın elinde sonunda büyür. Arka kol çalışın daha çok büyür kolunuz.

Arka kolum görüntü anlamında bicepsten çok daha iyi performansta keza aynı şekilde pushdown hareketini 4 aydır gitmeme rağmen 60 kilo ile 4 set 12 tekrar yapabiliyorum ama bicepste curl atarken barbellda 30 anca dumbellda 15 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…