Biçimlendirilen SD karttaki virüs gider mi?

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bir uygulama yüklemiştim. Ondan sonra sabah SD kartımdaki bütün fotoğraflar gitti ve yerine birkaç değişik isimli dosyalar vardı. Dosyalarımın çoğunu Recuva yazılımıyla kurtardım. Kurtardıktan sonra Malwarebytes ile dosyalarımı tarattım. Temiz çıktı. Şimdi SD kartı biçimlendirdim. Tarama temiz çıkıyor. Yani virüs yok değil mi? Geçen hafta da Discord'da hacklenmiştim. 2 adımlı doğrulama yaptım, onu kurtardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biçimlendirdikten sonra SD'nin boyutunu kontrol edin. Eğer belirlenen kapasite ve boş alan kapasite ile aynıysa şüphelenmenize gerek kalmamıştır. Geçmiş olsun.

Bknz:
1678623029009.png

Ekleme: SD'de ve kurtardığınız klasörün içerisinde klasör seçeneklerinde yer alan "Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster" seçeneği açıksa ve şüpheli dosya veya klasör yoksa bir sıkıntı yoktur.

Geçenlerde bir uygulama yüklemiştim. Ondan sonra sabah SD kartımdaki bütün fotoğraflar gitti ve yerine birkaç değişik isimli dosyalar vardı. Dosyalarımın çoğunu Recuva yazılımıyla kurtardım. Kurtardıktan sonra Malwarebytes ile dosyalarımı tarattım. Temiz çıktı. Şimdi SD kartı biçimlendirdim. Tarama temiz çıkıyor. Yani virüs yok değil mi? Geçen hafta da Discord'da hacklenmiştim. 2 adımlı doğrulama yaptım, onu kurtardım.

Low Level Format tool ile tüm sektorlerini formatlayin hiçbir şey kalmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı