Biçimlendirilmiş diskten veri kurtarma

Argemonia

Decapat
Bilgisayarımda Windows 8 kurulu ama etkinleştirilmemiş halde. Windows 10 yüklemek istedim ve anahtar satın aldım. Windows MediacreationTool indirdim ve bu bilgisayara kur dedim olmadı ben de salak gibi hiçbir yedekleme yapmadan ve bilgim olmadan WD taşınabilir harddiskime ISO dosyasını kurmayı seçtim çünkü USB flashım doluydu. Bunu yaptıktan sonra bana biçimlendirmeyi sordu ben de bilmediğim için tamam vs. demeden X'den çıktım ve Setup'a tıkladım Windows kurulumu için.

Kurulum yine olmadı büyük ihtimalle ürün anahtarım etkin olmadığı için hata verdi bu bilgisayara kurulamıyor diye. Şu an fotoğraftaki gibi ESD-USB D: şeklinde görünüyor diskim önceden öyle değildi ve içinde bir sürü klasör ve fotoğrafım vardı. Yani ben ne salaklık ettim diye şu saatte oturup ağlayacağım neredeyse 10 yıllık bir geçmiş vardı içinde. Lütfen yardım edin, silindi mi dosyalarım? Nasıl her şeyi geri alabilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Veri kurtarma yazılımlarını deneyin. Kurulumu farklı bir diske yapın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı