Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisayarımda 2. bir HDD vardı. Ancak diske birşey yazılmıyordu. NTFS for Mac uygulamasını yükledim yanlışlıkla program ile HDD biçimlendi. Acaba silinen verileri nasıl geri getirebilirim anlayan biri yardımcı olabilir mi lütfen?
KPSS'ye hazırlanıyorum. Ders videoları, Notlar, PDF'ler, Denemeler vs. vardı. Videolar internette var sorun değil ama şu zamana kadar aldığım notlar önemliydi. Defter yerine Word'de not tutuyordum. Not almak da çok zaman alıyor bir çok dersin notu vardı.
Recoverit adlı uygulama ile kurtarmayı başardım çok şükür. HDD yazma korumasını kaldıralım derken az daha kaç aylık emeği çöpe atacaktık. Bir an biçimlendirince çok korktum ama üzerine birşey yazmadı iyi ki. Yalnız program bayağı etkiliymiş HDD'de geçmişte kurduğum işletim sisteminin dosyalarından tut, sildiğim birçok şeyi geri getirdi. Birinin başına aynı durum gelirse tavsiye ederim programı