Biçimlendirme 14 saattir bitmedi

Vengam

Hectopat
Daha fazla  
Seagate FireCuda taşınabilir bir HDD'm var. Windows 10 kullanıyorum USB 3.0 bağlantı noktasına taktığımda bağlantı sesini duyuyorum ancak "D sürücüsünü biçimlendir" hatası alıyorum. "D" sürücüsü açılmıyor ve ToolKit uygulamasında kısa bir süre göründükten sonra bağlantısı tekrar kesiliyor.
Ben de biçimlendirdim ve hızlı biçimlendirme tikini kapatarak biçimlendirdim (NTFS), neredeyse 13-14 saatir PC açık ama bitmedi biçimlendirmesi.

Dosya Ekleri

• error.jpg
    error.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırdığım zaman tekrar biçimlendirme yapamıyorum hocam disk biçimlendirme tamamlanmadı hatası veriyor bir de komutları atın olmadı konsol da deneyeyim
Komut istemi yani CMD'yi yönetici olarak açın. Açılan konsola diskpart yazın. Daha sonra list disk yazın. Daha sonra hangi disk olduğuna karar verdikten sonra select disk X şeklinde X yerine hangi diski biçimlendirecekseniz onun sayısını yazın. Daha sonra clean komutuyla diski silin. Daha sonra create partition primary komutuyla bölüm açın. Ardından format fs=ntfs quick komutuyla diski NTFS formatında biçimlendirmiş olun

Komut istemi yani CMD'yi yönetici olarak açın. Açılan konsola diskpart yazın. Daha sonra list disk yazın. Daha sonra hangi disk olduğuna karar verdikten sonra select disk X şeklinde X yerine hangi diski biçimlendirecekseniz onun sayısını yazın. Daha sonra clean komutuyla diski silin. Daha sonra create partition primary komutuyla bölüm açın. Ardından format fs=ntfs quick komutuyla diski NTFS formatında biçimlendirmiş olun
D yi görmüyor hocam diskleri listelediğim de C diski geliyor
büyük ihtimal HDD bozuldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı