Biçimlendirme Yapmadan Disk Birleştirmek

Merhabalar. Aşağıdaki 18 GB alanı C: ile birleştirmek istiyorum yalnız aralarında 372 GB alan olduğu için birleşmiyor. Normalde 372 GB alanı silersem birleştirebilirim ama onda da Linux kurulu. 18 GB ile C: alanını nasıl birleştirebilirim 372 GB alanı silmeden?

Linux kuruluysa birleştiremeyebilirsin çünkü dosya sistemleri farklı.

Linux kuruluysa birleştiremeyebilirsin çünkü dosya sistemleri farklı.
Konuyu tamamen okuyun lütfen. Orada ayrılmamış alan var, ayrılmamış alan ile birleştirmek istediğim diskin arasında Linux kurulu bölüm var bu yüzden birleşmiyor. Linux olan bölüm kaldırılırsa yani birleştirilecek bölümler yan yana durursa birleştiriliyor. Linux olan bölümü kaldırmadan birleştirmek istiyorum. Böyle bir yöntem var mı demiştim.

Özür dilerim dikkatimden kaçmış affedersiniz C diskine sağ tıklayıp birimi genişlet ayarı olması lazım oradan yapın.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Tam yeni konu açacaktım bununla ilgili ama bu başlığı gördüm. Kısaca benim sorunumda şöyle, SSD'yi yeni aldım klonlama işlemi yaptım ama yaparken 200 GB olarak seçmişim klonlarken. Bu boşta kalan 23 GB'ı da genişlet diyemiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    28,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…