Biçimlendirme Yapmadan Disk Birleştirmek

Sizinki kolay hocam kurtarma bölümünü silin, birleştirin diskleri daha sonra kurtarmayı yeniden oluşturursunuz. Kurtarma olmasada olur sistem açılır.

Bölüm genişletemiyorum hocam, o 23 GB'ı 200 GB'lık yere eklemek istiyorum ama olmuyor. 200 GB'a sağ tıklıyorum fotodaki gibi ama birim genişlet yok, Minitool'da move/resize diyorum ama orada da sağa çekemiyorum. Arkadaşın konusunu dağıtmış gibi oldum olmadı yeni konu mu açsam.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 41
Extend partition'u dene bir de, yeni konu açmana gerek yok ikinizinki de aynı şekilde çözülecek yüksek ihtimalle. Sistem diski olduğu için bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyebilir bu arada.

Son düzenleme:
@Jorji Costava

Şöyle anlatayım. A diski genişleyecek disk B diski öylesine silinmemesi lazım olan bir disk C diskide A diskine eklenecek disk. Bunların sıralaması

A-B-C

şeklinde olsun. A ile C'nin arasında B varken yani A ile C yan yana değilken disk hiçbir türlü birleşmiyor B silinmeden. Bende B'yi silmeden birleştirmek istiyorum.

Disk değil de bölüm diyelim onlara. Bildiğim kadarıyla bu bölümlerin sırasının hiçbir önemi yok. 18 GB da ayrılmamış alan zaten, 75 GB'lık bölüme extend partition deyip, 18 GB'lık bölümden aktarım yapmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…