Bicycle kart destesine alternatif ne kullanılabilir?

Alternatif olarak tally-ho, Aviator, Bee bunun dışında uspcc üretimi olan kartlar üzmez replika kahvehane malı olsun dersen streamline. Birkaç tane tanıdığıma sordum ve biraz da kendim araştırdım, malzeme olarak plastikler hakkında yeterince bilgi bulamadım.

Kaynak

Alternatif olarak tally-ho, Aviator, Bee bunun dışında uspcc üretimi olan kartlar üzmez replika kahvehane malı olsun dersen streamline. Birkaç tane tanıdığıma sordum ve biraz da kendim araştırdım, malzeme olarak plastikler hakkında yeterince bilgi bulamadım.

Kaynak
Hocam kahvehanelerdeki kartlarla shuffle bile atarken zorlanıyorum. Halbuki bicycle hiçbir şey yapmadan kartları elinizde kayıyor. Alternatif derken daha uygun fiyatlı demek istemiştim. Bu dediğiniz destelerin hepsi muhtemelen benzer kalitede ve hepsi 180 Tl civarında. Daha böyle 100 Tl civarlarında replikaları var mı diye sormuştum.

Hocam kahvehanelerdeki kartlarla shuffle bile atarken zorlanıyorum. Halbuki bicycle hiçbir şey yapmadan kartları elinizde kayıyor. Alternatif derken daha uygun fiyatlı demek istemiştim. Bu dediğiniz destelerin hepsi muhtemelen benzer kalitede ve hepsi 180 TL civarında. Daha böyle 100 TL civarlarında replikaları var mı diye sormuştum.

100TL civarlarında streamline var oda dediğim gibi kahvehane malı kalitesinde tally-ho 180TL biraz daha iyi olsun dersen bicycle prestige pvc plastik bu seriyi muhtemelen hafta içi kendim içinde sipariş vereceğim. Plastik bakımından copag ve kem öneriliyor daha detaylı bilgi için AI olan ChatGPT'yi kullanabilirsin şahsen bana kart seçimimde çok yararı dokundu. Alacağın markanın modelinde YouTube'da X marka X ürün cardistry yazarsan ön bilgi amaçlı kartlarda hareketlere izin verip vermediği veya hareketlerin daha rahat olup olmadığınıda görebilirsin.

Örnek:

IMG_2043.png

100TL civarlarında streamline var oda dediğim gibi kahvehane malı kalitesinde tally-ho 180TL biraz daha iyi olsun dersen bicycle prestige pvc plastik bu seriyi muhtemelen hafta içi kendim içinde sipariş vereceğim. Plastik bakımından copag ve kem öneriliyor daha detaylı bilgi için AI olan ChatGPT'yi kullanabilirsin şahsen bana kart seçimimde çok yararı dokundu. Alacağın markanın modelinde YouTube'da X marka X ürün cardistry yazarsan ön bilgi amaçlı kartlarda hareketlere izin verip vermediği veya hareketlerin daha rahat olup olmadığınıda görebilirsin.

Örnek:

Eki Görüntüle 1826224
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı