Çözüldü Big Sur OC: Failed to load Configuration hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
250GB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
GT 1030
Anakart
B450M-A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 3600
Selamlar, Monterey için flash belleğimin kapasitesi yetersiz kaldığından dolayı Big Sur kurma kararı aldım. @453482 'nin paylaşmış olduğu imaj dosyasını indirdim ve balenaEtcher ile flash belleğe yazdırdım. Daha sonra "EFI > OC" yolunu takip edip, Ryzen 5 3600 ve B450 anakart için bulduğum 6 çekirdekli dosyanın adını "config.plist" olarak değiştirdim. Sistemi yeniden başlattım ve flash bellekten boot ettim. Karşıma OC: Failed to load Configuration hatası çıktı. Tüm izlediğim adımları anlattım. Eksik yaptığım ya da yanlış yaptığım şeyler nedir? Nasıl yapabilirim?
1668342608790.png
1668342572257.png

50 GB'lik kısmı biçimlendirmediyseniz ilk olarak Windows üzerinden herhangi bir formata biçimlendirin, sonrasında tekrar macOS kurulumuna geçip disk izlencesine girin ve 50 GB'lik bölümü bulun ve üstten sile basıp APFS olarak biçimlendirin. Sonra geri dönüp macOS'i kura basın ve 50 GB'lik bölümü seçip ilerleyin. Başka sorununuz olursa yeni konu açabilirsiniz.

50 GB'lik kısmı biçimlendirmediyseniz ilk olarak Windows üzerinden herhangi bir formata biçimlendirin, sonrasında tekrar macOS kurulumuna geçip disk izlencesine girin ve 50 GB'lik bölümü bulun ve üstten sile basıp APFS olarak biçimlendirin. Sonra geri dönüp macOS'i kura basın ve 50 GB'lik bölümü seçip ilerleyin. Başka sorununuz olursa yeni konu açabilirsiniz.
Yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı