Bağlantı Türlerini Yamalama(HDMI/DVI vb.) Görseller ve bilgiler CorpNewt(Yeni bir sekme açar)'in rehberine dayalıdır. Bu bölüm esas olarak, ekranlarında siyah ekran veya yanlış renk çıktısı alan kullanıcılarla ilgilidir (genellikle HDMI bağlantı noktaları). Bunun nedeni, Apple'ın ekran...
Öncelikle Moderatör arkadaşların gösterdiği yolu takip edin. UHD630 için birkaç bilgisayarda başarılı olmuş yama ekliyorum. Plist'inizi Configurator ile açarak (kullanıyorsanız PlistEDplus ile daha çabuk eklenir) DevicesProperties bölümüne ekleyip deneyin. Yamayı ekledikten sonra plist'inizi kaydetmeyi, EFI yedeği almayı ve başlangıçta Reset NVRAM yapmayı unutmayın. Kolay gelsin.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
İncelediğim kadarıyla verdiğiniz linklerde ekran kartı tanıtılmış olacak ki ben framebuffer yaması yapabileyim. Ama ben ekran kartını tanıtamadım ki daha o kısma geçeyim İşin kötüsü elimde sadece DVI ve DVI to HDMI kablo var, DP çıkış yok deneyemiyorum. IOExplorer'a baktığımda da o rehberdeki kısımlar gözükmüyor muhtemelen ekran kartı tanıtılmadığı için. Önce ekran kartını tanıtma sorunumu çözsek sanırım daha mantıklı olaracak.
OpenCore geleneksel yöntemlerin dışında yeni bir Bootloader olduğu için Clover ile bariz farklılıklar içermekte. Clover ile işlemlere kolay olsa da OpenCore'da işler biraz farklılaşıyor. Bu rehberde Intel GPU sistemler için ekran kartını nasıl tanıtacağımıza değineceğiz. OpenCore'da Intel GPU...
Şimdi birkaç gündür aralıksız denemeler yapıyorum. Ekran kartımı hiçbir kombinasyon tanımadı. Ben de bus id'leri denemeye çalıştım ama sadece 0. portta Hackintool'da kırmızı yanıyor. Onda da kombinasyonları denedim yok, görmedi yine. 7.portu denedim 0 olanlarda öyle yapılması gerekiyormuş, o da olmadı. 7.portu 03 indexiyle denedim o da olmadı. Artık çarelerim tükendi. Neyi, nerede yanlış yapıyorum acaba?