Laela Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 RAM Geil Evo Spear 3200MHz 2x 8 GB Ekran kartı GIGABYTE Geforce GTX 1650 Anakart GIGABYTE H510 M H İşlemci İntel Core İ5 10400f LGA1200 arkadaşlarımdan görüp big time diye bir oyun yükledim. Oyuna girmek için Launcher'e giriyorum starta basıyorum ardından ekte koyduğum error geliyor.
arkadaşlarımdan görüp big time diye bir oyun yükledim. Oyuna girmek için Launcher'e giriyorum starta basıyorum ardından ekte koyduğum error geliyor.
Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 331 Çözümler 2 28 Nisan 2024 #11 rustymoonie dedi: Bende kodu almama rağmen açılmıyor yani şöyle diyeyim play Now'a basıyorum açılış resmi çıkıyor bekliyorum bekliyorum oyunun kendisi gelmiyor açılmıyor lütfen birisi yardım edebilir mi! RAM: 8 GB SSD fazlasıyla yer var. Genişletmek için tıkla... dostum çözebildin mi? Disclaimer bölümü çıktığı anda birkaç saniye sonrasında otomatik kapanıyor oyun, herhangi bir hata da vermiyor. Artı 0 Eksi
rustymoonie dedi: Bende kodu almama rağmen açılmıyor yani şöyle diyeyim play Now'a basıyorum açılış resmi çıkıyor bekliyorum bekliyorum oyunun kendisi gelmiyor açılmıyor lütfen birisi yardım edebilir mi! RAM: 8 GB SSD fazlasıyla yer var. Genişletmek için tıkla... dostum çözebildin mi? Disclaimer bölümü çıktığı anda birkaç saniye sonrasında otomatik kapanıyor oyun, herhangi bir hata da vermiyor.
w0lfco Femtopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #12 @rustymoonie aynı şey bende de oluyor oyuna giriş yapıyorum ilk ekran açılıyor devamı gelmiyor görev yöneticisinden baktım yanıt vermiyor yazıyordu Son düzenleme: 17 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
@rustymoonie aynı şey bende de oluyor oyuna giriş yapıyorum ilk ekran açılıyor devamı gelmiyor görev yöneticisinden baktım yanıt vermiyor yazıyordu