BIGBIG WON Aether hakkında deneyimler

Gamepadi alalı ne kadar oldu hatırlamıyorum taş çatlasın 6-7 ay olmuştur. Her şey iyi güzel hoş gecikme konusunda olsun ergonomi olsun çok memnun etti. Ancak LT ve RT tuşlarında hayal kırıklığına uğradım. RT tuşunu FIFA oynarken kullanıyorum bir süre sonra yay sesi yapmaya başladı yay sesinden 1-2 hafta sonra da sertleştiğini fark ettim. LT tuşunda ise sertlikte sıkıntı yok ama başta basarken anlık bir sertlik var. Bu kadar kısa sürede böyle şeyler olması mantıksız geldi. Aldığım şeyleri özenle kullanırım hep. Normalde inceleme niteliğinde bir şey yapacaktım ama klasik Hall effect bir gamepad sayılır. Negatif yanlarını görmenizi isterim.

Ek olarak da sormam gerekirse bunun için bir şey yapabilir miyim sizce?

Yay sesi genellikle yayın yağı kuruduğu için çıkarıyor benim DualSense 5 de aynı sorun hiç uğraşam vallahi zor iş.

Sertleşme için ne diyorsunuz aynı muhabbet mi? Ürünün garanti mevzusuna da hiç bakmadım. Wraith'i alakadar eden bir durum mu olur uğraştırırlar mı düşüncesi var mini ekranın biraz çizilmesi dışında her açıdan dikkatli kullanırım normalde ama naparsın işte oluyor bazen böyle.

Sertleşme için ne diyorsunuz aynı muhabbet mi? Ürünün garanti mevzusuna da hiç bakmadım. Wraith'i alakadar eden bir durum mu olur uğraştırırlar mı düşüncesi var mini ekranın biraz çizilmesi dışında her açıdan dikkatli kullanırım normalde ama naparsın işte oluyor bazen böyle.

Garantiye verin bence rahatsız ediyorsa.

Maalesef hocam. Mail yolladım kendilerine ama bayağıdır garanti teknik servis işleri ile uğraşmıyordum. Kabul etmem veya etmemem gereken bir şey var mı sizce?

Tamir yerine değişim isteyin mailde sorununuzdan açıkça bahsettiniz mi?

Evet tetik tuşlarının sorunlarından bahsettim ikisinden de ayrı ayrı. Şimdilik mailin sonunda sadece yardım istediğimi belirttim ancak direkt değişim falan mı istemeliydim?

Bence isteseydiniz daha iyi olurdu sonradan belirtirsiniz yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı