- Makaleler
- 3
1700 TL gibi bir bütçeye almak mantıklı mı bu kolu? Şarj istasyonu var, hall effect trigger ve stilleri var ve fiyat olarak da gayet güzel. Siz ne alırdınız bu fiyata veya önerir misiniz?
Alınmaz. Easysmx X15 veya 8bitdo 2C bak.1700 TL gibi bir bütçeye almak mantıklı mı bu kolu? Şarj istasyonu var, hall effect trigger ve stilleri var ve fiyat olarak da gayet güzel. Siz ne alırdınız bu fiyata veya önerir misiniz?
Easysmx i connect game diye bir siteden buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum, 1600 lira da cazip geldi fiyat olarak biraz o yüzden emin olamadımAlınmaz. Easysmx X15 veya 8bitdo 2C bak.
Peki 8bitdo mu daha iyi olur yoksa easysmx mi, x15in övündüğünden çok gördüm. Yarış oyunları için ideal olur muConnect güvenilir ürün gelmez veya sıkıntılı gelir gibi bi durum olmaz ben ve birçok kişi oradan ürün aldı. Easysmx'in resmi distribütörü zaten. Gale Hall kötü diyemem ama aradaki farka değer dediklerim.
Tamamdır çok sağolunElin büyükse X15 daha uygun olur. İkiside fiyatı için iyi kontrollerlar.
Sizce x15 mi fantech shooter 3 mü, stoğa tekrar gelmiş fantechTriggerlarda ölü bölgesi yok.
Sizce X15 mi fantech shooter 3 mü, stoka tekrar gelmiş fantech
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.