Bigbig Won Gale Hall alınır mı?

hocam gale hall ilk kez kol kullanan biri için nasıl ? herkes 8bit do2 al diyor ama bilemedim hoşuma gitmedi benim gale hall alasım geldi tavsiye edermisiniz
Eğer playstation kol dizilimine alışıksan bir tek onda problem yaşarsın. Ben normalde dpad ile oynayan biriyim şuan el alışkanlığından dolayı analoğa geçtim. Onun dışında ben baya memnunum tavsiye de ederim.
Muadilleri açısından en mantıklı kol bu bence.

Selamlar bıgbıg won gale hall den memnunmusunuz bende almayi planliyorum ilk kez gamepad kullancak biriyim
Arkadaşım fantech shooter 3 aldı ben gale hall ikimizde parolapara iyzico kampanyası ile 300-450 tl gibi bi fiyata aldık hala geçerli ise öneririm. İki kolda üzmez ben malzeme kalitesi olarak daha çok beğendim gale hall u bi de bluetoth özelliği olduğu için ama shooter 3 de gayet iyi zevkinize göre siz seçersiniz onun haricinde ikiside gayet iyiydi öneririm.

Kanka bende dongle ile sorun yaşıyordum nasıl güncellicem onu yine uygulama üzerinden mi ?
Hocam hani şarj istasyonu olan kısım varya, oraya dongle'u takın. Şarj istasyonunu da PC'ye bağlayın. Böylelikle uygulama tanıyor ve uygulama güncelliyorsunuz. Bu da videosu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı