Bigbig Won Gale Hall alınır mı?

xgravity

Picopat

Beyazı almayı düşünüyorum. Windows'ta Yuzu emulatör ile de oyun oynadığım için Switch buttonları da var. Jiroskop özelliği de var. Bu da yine Yuzu ve Cemu'da kullanılabilir özellikler.

Sizce alınır mı?

Beyazı almayı düşünüyorum. Windows'ta Yuzu emulatör ile de oyun oynadığım için Switch buttonları da var. Jiroskop özelliği de var. Bu da yine Yuzu ve Cemu'da kullanılabilir özellikler.

Sizce alınır mı?
Ben aldım hocam, salı günü elime geçer büyük ihtimal.
İncelemesini yapabilirim.

Ben aldım hocam, salı günü elime geçer büyük ihtimal.
İncelemesini yapabilirim.
O zaman sizi bekleyeyim hocam bende. Benim aklıma takılan kısımlar;

1. AXBY tuşları iyi çalışıyor mu ve çok sesli mi çalışıyor kısmı.
2. LB ve RB tuşları (üst tetik tuşları), düzgün basılıyor mu yoksa basılmıyor mu kısmı.

1. axby tuşları iyi çalışıyor mu ve çok sesli mi çalışıyor kısmı.
2. LB ve RB tuşları (üst tetik tuşları), düzgün basılıyor mu yoksa basılmıyor mu kısmı.

Bende var sorun yaşamadım tuşları güzel.
YouTube'da incelemesi var İngilizcen varsa izleyebilirsin dinleyebilirsin sesini vs.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende var sorun yaşamadım tuşları güzel.
YouTube'da incelemesi var İngilizcen varsa izleyebilirsin dinleyebilirsin sesini vs.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okuduğum yorumlar AXBY tuşlarının çok ses çıkarttığını söylediler de ondan tereddüt ettim, maaşım yatsın, alacağım.

1. AXBY tuşları iyi çalışıyor mu ve çok sesli mi çalışıyor kısmı.
2. LB ve RB tuşları (üst tetik tuşları), düzgün basılıyor mu yoksa

Okuduğum yorumlar AXBY tuşlarının çok ses çıkarttığını söylediler de ondan tereddüt ettim, maaşım yatsın, alacağım.
AXBY tuşları F710'a göre sesli çalışıyor ama rahatsız etmedi beni. LB RB tuşları gayet rahat basılıyor bir problem yaşamadım. LT ve RT tuşlarınında hissiyatını beğendim ben.
Beyazı aldım ama renginden dolayı her türlü tozu belli ediyor.

AXBY tuşları F710'a göre sesli çalışıyor ama rahatsız etmedi beni. LB RB tuşları gayet rahat basılıyor bir problem yaşamadım. LT ve RT tuşlarınında hissiyatını beğendim ben.
Beyazı aldım ama renginden dolayı her türlü tozu belli ediyor.
Tetik tuşlarını çok övüyorlar. LT ve RT basması çok güzelmiş. Peki beyaz rengini toz dışında beğendiniz mi? Güzel duruyor mu?

Son düzenleme:
Evet hakikaten öyle çok güzel hissiyatı var. Beyaz rengi baya şık duruyor, turuncu detayları güzel olmuş, kullandığım en iyi kol kesinlikle.
hocam gale hall ilk kez kol kullanan biri için nasıl ? herkes 8bit do2 al diyor ama bilemedim hoşuma gitmedi benim gale hall alasım geldi tavsiye edermisiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı