BIGBIG WON Gale Hall alınır mı?

SameLause

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, BIGBIG WON Gale Hall combo modelini almayı düşünüyorum. Bilgisayarda ve çoğunlukla hikayeli oyunlarda kullanacağım, tavsiye eder misiniz bu kolu kullanan arkadaşlardan duymak isterim önerilerini. Veya bu fiyata alabileceğim farklı kollar var mıdır bundan daha iyi? Önerilerinizi bekliyorum.

7-8 aydır kullanıyorum ve memnunum ama fiyatı biraz yükselmiş. Güncel olarak daha fiyat performans ürünler olabilir, piyasaya hakim değilim. Ürün hakkında sorun olursa sorabilirsin.

Aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum tasarımı olsun özellikleri olsun Gale Hall bulabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'le ilgili iade ile ilgili sıkıntıları oldugunu gördüm kutu açıldıktan sonra iade almıyorlar vb. o yüzden tereddüt ediyorum sizce bu kol nasıldır GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com

Forumlardan gördüğümce SMX15 ile aynı ürün sadece dış tasarımları farklı. Özellik olarak çok bilgim yok. Belki Gamepower alırsanız hem ucuza gelir hem de bir sorun olduğunda servisi vs garantiyle halledebilirsiniz. Ama markasal olarak bana kalırsa Gamepower kötü. Wraith kötüde olsa aldığın ürün sonuçta kaliteli. Gamepower başka gamepade kılıf giydirme - gale ise özel üretim gibi bir şey sanırım. Bu yüzden bana kalırsa gale almak daha mantıklı.

Kutusunu açtıktan sonra gamepoweride iade edebileceğinizi sanmıyorum. Teknolojik ürünlerde geçerli sebep olmadıkça iade kolay kolay almıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı