Bigjoy protein tozu alınır mı?

ppatatesogan

Decapat
Daha fazla  
Bu protein tozu alınır mı? Kuponla beraber 648 TL'ye geliyor.

Bu protein tozu alınır mı? Kuponla beraber 648 TL'ye geliyor.

Eki Görüntüle 2332759
Hocam pankek yaparken veya sporda milkshake yaparken iyi olur da sırf protein amaçlı suyla içme. Yaptığın öğünlere kat. Zaten 16 servislik. Hemen biter.

Gereksiz pahalı hocam mis gibi tavuklu pilav var eğer yediklerinin kalorisini ayarlarsan sıkıntı olmaz bence.
Bende öyle yapıyorum da öğünlere ek katılabilir. Zevk meselesi birazcık.

Protein tozu yerine creatin önerebilirim. Pre workout da olabilir.

Markadan bağımsız dikkat edin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunların doktor kontrolünde kullanılması taraftarıyım. Günde 4 litre su içmeme rağmen creatin böbreklerimde sıkıntıya yol açtı.

Böbreklerin önceden sorunludur veya gramı fazladır, 5gr standart kretin + 1L su ekstra zarar vermez.
Kreatinin veya ck değerinin artmasından bahsediyorsanız bu da böbrek hasarı demek değil.

Böbreklerin önceden sorunludur veya gramı fazladır, 5gr standart kretin + 1L su ekstra zarar vermez.
Kreatinin veya ck değerinin artmasından bahsediyorsanız bu da böbrek hasarı demek değil.
Hayır bahsettiğim konu bunlar değildi. 3gr aromasız kullanıyordum günlük.

Hayır bahsettiğim konu bunlar değildi. 3gr aromasız kullanıyordum günlük.

Nasıl fark ettin vücuduna neler oldu yani? Ben içsem ve hiçbir belirti görmesem doktora gitmem yani siz belli ki gözle görülür bir sorun yaşadınız. Çünkü kreatin illaki kanda biraz yüksek çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…