Bigjoy protein tozu iyi midir?

Hocam aynı protein tozunu bende 4 ay boyunca kullandım enerjim ve ağırlıklarım çok güzel arttı hammaddesi İtalya'dan alınıyor alabileceğin en F/P protein tozu budur bigjoy ve Hardline şişirilmiş balon.

Hocam kendi sitesinde buldum High Nutrition Whey Protein 2280 Gr 76 Servis 24 G Protein | Highnutrition.com.tr diğerlerine göre aşırı ucuz hocam normal midir bu.

Hocam bütçeniz nedir tam olarak ve ne kadarlık bir protein tozu almayı düşünüyorsunuz.

Hocam bütçeniz nedir tam olarak ve ne kadarlık bir protein tozu almayı düşünüyorsunuz.

1200-1300ü geçmedikçe alabilirim hocam. İlk defa deneyeceğim o yüzden 500gr olması daha iyi olur gibi.

Hocam kendi sitesinde buldum High Nutrition Whey Protein 2280 Gr 76 Servis 24 G Protein | Highnutrition.com.tr diğerlerine göre aşırı ucuz hocam normal midir bu.

Hocam, özür dileyerek yazıyorum, küçük kardeşim size önermiş bunu, bu hayatımda gördüğüm en leş protein tozudur çocuk aklıyla, oyun yapmış kendi kendine, ama yukarıdaki arkadaş neden öyle bir şey yazmış bilmiyorum, telden fark ederek geldim benim önerim. Hiç düşünmeden bigjoy alın ve asla ve asla High Nutrition markasına bulaşmayın sadece içerik farkına baksanız bile her şey ortada.

Kafamı karıştırdınız hocam ya kardeşiniz niye öyle bir şey yazmış ki

Hocam bu markayı da alabilirsiniz ilk defa kullanacaksanız.

Protein tozunun işe yaradığını sen anlayamazsın. Big Joy neden kreatin dışı önermiyorsunuz da ne idüğü belirsiz markayı öneriyorsunuz?

Big Joy kaliteli bir markadır, şu anda 2. kutu protein tozumu kullanıyorum Big Joy markası olan. MySupplement de alabilirsiniz alt markası ve aynı ürün sayılır. Çileklisi favorim size de çilekli öneririm. Big Joy'un kendi sitesinden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…