Bigjoy protein tozu iyi midir?

Hocam aynı protein tozunu bende 4 ay boyunca kullandım enerjim ve ağırlıklarım çok güzel arttı hammaddesi İtalya'dan alınıyor alabileceğin en F/P protein tozu budur bigjoy ve Hardline şişirilmiş balon.

https://www.hepsiburada.com/high-nu...protein-tozu-24-gram-protein-pm-HBC00004D5BRS, hocam bunu kullandım 11 ay boyunca gerçekten, çok işe yarıyor bir de PttAVM sıkıntılı bir e-kol sistemi bence bunu almanızı öneririm. Bigjoydan creatin dışı bir şey almanızı önermem.

Hocam kendi sitesinde buldum High Nutrition Whey Protein 2280 Gr 76 Servis 24 G Protein | Highnutrition.com.tr diğerlerine göre aşırı ucuz hocam normal midir bu.

Hocam kendi sitesinde buldum High Nutrition Whey Protein 2280 Gr 76 Servis 24 G Protein | Highnutrition.com.tr diğerlerine göre aşırı ucuz hocam normal midir bu.

Hocam, özür dileyerek yazıyorum, küçük kardeşim size önermiş bunu, bu hayatımda gördüğüm en leş protein tozudur çocuk aklıyla, oyun yapmış kendi kendine, ama yukarıdaki arkadaş neden öyle bir şey yazmış bilmiyorum, telden fark ederek geldim benim önerim. Hiç düşünmeden bigjoy alın ve asla ve asla High Nutrition markasına bulaşmayın sadece içerik farkına baksanız bile her şey ortada.

Hocam, özür dileyerek yazıyorum, küçük kardeşim size önermiş bunu, bu hayatımda gördüğüm en leş protein tozudur çocuk aklıyla, oyun yapmış kendi kendine, ama yukarıdaki arkadaş neden öyle bir şey yazmış bilmiyorum, telden fark ederek geldim benim önerim. Hiç düşünmeden bigjoy alın ve asla ve asla High Nutrition markasına bulaşmayın sadece içerik farkına baksanız bile her şey ortada.

Kafamı karıştırdınız hocam ya kardeşiniz niye öyle bir şey yazmış ki 😅

https://www.hepsiburada.com/high-nu...protein-tozu-24-gram-protein-pm-HBC00004D5BRS, hocam bunu kullandım 11 ay boyunca gerçekten, çok işe yarıyor bir de PttAVM sıkıntılı bir e-kol sistemi bence bunu almanızı öneririm. Bigjoydan creatin dışı bir şey almanızı önermem.
Protein tozunun işe yaradığını sen anlayamazsın. Big Joy neden kreatin dışı önermiyorsunuz da ne idüğü belirsiz markayı öneriyorsunuz?

Merhaba, ilk kez protein tozu kullanacağım. Bigjoy çikolata aromalı protein tozunu almayı düşünüyorum. Marka iyi midir? Önerileriniz varsa alabilirim.
+2 Hediye Big Joy Big Whey Classic Whey Protei - PttAVM.com - 2024 ve buradan alsam güvenilir midir?
Big Joy kaliteli bir markadır, şu anda 2. kutu protein tozumu kullanıyorum Big Joy markası olan. MySupplement de alabilirsiniz alt markası ve aynı ürün sayılır. Çileklisi favorim size de çilekli öneririm. Big Joy'un kendi sitesinden alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı