BigTime Coin güvenilir mi?

732017

Decipat
Arkadaşlar oyun oynayarak NFT düşürüyolarmış. Hazretiyasuo yayıncısından öğrendim. Şu sıralar Discord'da sürekli bakıyorum, herkes oynuyor. 300 dolar NFT falan düşürüyolarmış. Güvenilir midir?

Arkadaşlar oyun oynayarak NFT düşürüyolarmış. Hazretiyasuo yayıncısından öğrendim. Şu sıralar Discord'da sürekli bakıyorum, herkes oynuyor. 300 dolar NFT falan düşürüyolarmış. Güvenilir midir?

Hangi oyun bedava para verir ki? Açıkçası düşünmek gerekiyor, böyle bir şey varsa neden yapılıyor? Şahsen ben güvenmem, eğer böyle bir durum varsa da 1/1000'dir.

Tabi ki güvenilir hocam bende bir çiftcilik oyunu oynuyorum parayla inek aldım adamlarda o parayla gerçekte inek alıyor ben ineği oyunda sağınca gerçekte sağılmış oluyor böyle böyle para kazanıyorum. Şu an yatalak babaannemin maaşını yatırdım zengin olacağım aklı olan bu tür işlere bulaşır(!).

Hocam ilk olarak NFT muhabbeti balondu ve patladı, artık NFT yükselecek diye hiçbir anlamı olan görsellere en son parayı kim verdiyse hepsinin elinde kaldı iki bedava para fare kapanında bulunur. Bu arkadaşların sistemi şudur büyük ihtimalle, oyunu oynamak için ya da oyunda "hızlı NFT" düşürmek için para yatırmanı isterler sen parayı yatırırsın, NFT düşer ya da düşmez ki düşse de satamazsın zaten. Böyle böyle sövüşlenirsin.

şüpheli bir link, bir .exe dosyası, veya bir şeyinizin bilgisini falan istemedilerse deneyin şansınızı.

En fazla kötü ihtimalle şunu yaparlar.
"Dostum 500 dolar kazandın ama şu şu için bizde 10 dolar göndermen lazım"

Technopat Haberler

Geri
Yukarı