Galiba ekran kartınan kaynaklanıyor,ekran kartını silib yeniden kurdum amma ekran kartı gözükmüyorKabloyu kontrol et. Oynatınca karıncalanma da hareketlilik oluyor mu? Onun haricinde ekran kartınız zarar görmüş olabilir. Yıllar önce ekran kartıma yüklenip daha ağır bir sonuç almıştım. Ekran kartım çöp olmuştu.
Galiba ekran kartınan kaynaklanıyor, ekran kartını silib yeniden kurdum amma ekran kartı gözükmüyor
Bence kablodan kaynaklı, aynı şeyleri ben de yaşıyordum kabloyu değişince düzeldi. Daha kalitelisini aldım.Galiba ekran kartınan kaynaklanıyor,ekran kartını silib yeniden kurdum amma ekran kartı gözükmüyor
Nvidia 560 SE efenimEkran kartınız nedir hocam
Bence kablodan kaynaklı, aynı şeyleri ben de yaşıyordum kabloyu değişince düzeldi. Daha kalitelisini aldım.
Denedim yine aynıBence kablodan kaynaklı, aynı şeyleri ben de yaşıyordum kabloyu değişince düzeldi. Daha kalitelisini aldım.
İşlemciniz ne?Nvidia 560 SE efenim
Denedim yine aynı
İşlemciniz ne?
Büyük ihtimalle darboğaz yapiyodur. Monitörde darboğaz yapiyor olabilir.Intel i5-3470 hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.