Bıktım artık sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmayacaktım da kendimi zor tuttum. Önerdiğiniz sistemler başlı başına rezalet bir de üstüne sınavla aranıza alıyorsunuz. Kanaat notu da kullanıyor musunuz peki?
Sistem konusundaki açıklamamı okudun mu? Biz en azından Abdullah gibi giriş seviyesi PSU, kronik sorunlu SSD, kalitesiz anakart kullanmıyoruz. O sınav tamamen mizahi, konuyu okursan da görebilirsin .

Yaptığım açıklamayı ve @fryzen hocamızın güncel sürücülerle yaptığı testi okudun mu? Haksız olduğum yönünde bir sav ortaya attın mı?
Diğer forumda gerekli tüm kanıtlar gösterildi ve açıklama yapıldı. Evet ona da baktım. Sonuna kadar haksızsınız ve hâlâ çırpınıyorsunuz. "Haklısınız , kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz" gibisinden bir şey yazsaydınız , bunlar yaşanmazdı.

@fryzen hocamızın güncel sürücülerle yaptığı testi okudun mu?
Yazdığım mesajı okuma şansınız oldu mu? Belirttiğim gibi testte sadece FPS değerleri yazıyor, bunu destekleyen ne bir görsel ne bir video var. Objektif açıdan bakınca, @fryzen 'i tanımayan birinin güvenebileceği bir test değil.

DA'daki arkadaşların size inanmamasının nedeni de bu.

@Nisannn Geri dönüş yaparsan sevinirim.

Hocam ortada konuyu ateşe sürükleme gibi bir şey söz konusu değil. Genelde bu tarz konulara da bir şey yazmam fakat sürekli aynı muhabbet olunca insanda sıkılıyor haliyle o yüzden cevap yazma gereği duydum. Neyse isteyen istediğini söylesin bu saatten sonra her şey ortada zaten.

Tavsiyelerin için çok teşekkürler, bundan böyle tavsiyelerde tüm donanımların detaylı özelliklerini ve birden fazla kaynağa ait test sonuçlarını belirteceğim.

İlk başta muhtemelen linç edildi ve canı sıkıldı diye okudum konuyu, ama bu kadar uzatmak gerçekten manasız arkadaşlar, diğer forumda da üyeliğim var. Mümkün mertebe orada da yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu tür konuların açılması gerçekten anlamsız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…