Bıktım artık sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stok hızda nasıl 1650S besleyebiliyor? İzlediğim testte O.C'lu haliyle GTX 1060'ı anca besliyordu. Test veya kaynak paylaşabilir misin?
 
Eki Görüntüle 578094
Eki Görüntüle 578095
Neden R3 1200 AF almamalıyız onu anlamadım sadece.
El Capitan'ın GX1 SSD'sinde sistem gelir gelmez sorun yaşayan çok kişi var. İnsanlara hava almayan kasa (V200TG), kronik sorunlu SSD, ancak %75 verimli ve kalitesiz PSU (Elite V3 600W) iteleyen bizim sistemler hakkında konuşuyor. Şunu da belirteyim: O Abdullah denen arkadaş hiç PSU'ya, anakarta, SSD'ye bakmamış. Ekran kartı farkı da var ayrıca ama işlemcisi 1600AF.
DA Forum'dan selamlar, ne güzel yalan konuşmuşsunuz
Yalan söylediğim bir şey varsa söyle de bileyim.
Stok hızda nasıl 1650S besleyebiliyor? İzlediğim testte OC'lu haliyle GTX 1060'ı anca besliyordu. Test veya kaynak paylaşabilir misin?
Ben 5600XT ile denemiştim, biraz darboğaz yapıyordu. 5500XT'yi de çok hafif darboğazla besleyebilir bence. R3 1200 / R3 1200 AF / R5 1600 AF + RX 5600XT oyun testleri - Technopat Sosyal
 
Son düzenleme:

R3 1200AF ve RX 5500XT'nin güzel bir ikili olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki bunu da zaten DA forumda belirtenlere nefret ve öfkeyle cevap vermişsiniz. R3 1200AF işlemcisinin üst sınırı bana göre RX 570'tir. Çok zorda kalınmadığı sürece RX 580 ve üstü kartlarla kullanılmamalıdır.
 
Donanım Arşivi Forum'daki insanların çoğu bilgisiz insanlar. Çoğunluğu Gamepower'ı dünyanın en iyi markasıymış gibi görüyor. Sanki ASUS, MSI, SteelSeries, Corsair, CM, Gigabyte gibi markalardan bile daha iyiymiş gibi görüyorlar (ki Gamepower'ın ürünleri benim kalitesizlikten dolayı eleştirdiğim Razer'ın ürünlerinden bile daha kalitesiz). Yahu DH Forum bile bunlardan kat kat daha iyi. Tamamen objektif olarak bakıyorum bu konuya, DH Forum bile DA Forum'u ezer geçer. En azından DH'deki insanların bilgisi daha iyi. Bu arada ben en çok Technopat'ı seviyorum çünkü Technopat'ta Türkçeye bol bol önem veriliyor. Ayrıca yanlış bilgiler paylaşanlara da ceza veriliyor. O yüzden ben Technopat'ı DH'ye göre daha çok seviyorum ama inanın DH bile DA'dan daha kaliteli.

Kısacası bu tarz forumlara fazla kafanızı takmayın. Bu tarz kalitesiz forumlar her zaman olacaktır. Siz Technopat'ta rahat rahat bizimle birlikte takılmaya devam edin
 
Ben DA Forum'a üye değilim, yanlış anlaşılmasın. Sistemleri ortak hazırladık, benim onaylama sebebim 1200AF ile 1600AF arasındaki fiyat farkının çok, 5500XT ile 570 arasındaki fiyat farkının az olmasıydı. Bu yüzden 1600 ve 570 hem daha pahalı hem daha az performanslı olurdu.
 

Orada takılıyorum ve orası gerçekten içten bir forum, hem güldürmesi güzel hem de bilmediklerimi öğretmeleri bakımından. Bu forumda AMD ile NVIDIA arasındaki tek farkın RTX olduğunu düşünürken artık tek farkın RTX olmadığını öğrendim. Tek sıkıntı yazım kuralları. Ama yazım kuralları hıza sebep oluyor. Orada yazım yok hız var, burada yazım var hız yok.
Bu arada kendinizi kaliteli buluyorsanız lütfen kalitesiz gördüğünüz insanlar ile ilgili sürekli konu açmayın. Ben daha çok reaksiyon kasmak gibi düşünüyorum.
 

Kalitesiz forum diye nitelendirdiğin forumda adam akıllı bir kere bile bulundun mu? Forumun kalitesini belirleyen unsur, oradaki üyelerin nasıl bir üslup ve tavır takındığıdır. Yanlış anlaşılma olmasın bende Technopat'ı çok severim ve uzun zamandır da takip ettiğim bir platformdur fakat bilip bilmeden millete sallamak ve aşağılamaktan başka bir şey değil yaptığınız. Kalitesiz olarak nitelendirdiğiniz o forumda neredeyse 1 defa bile Technopat hakkında aşağılayıcı bir konu açılmamışken bu forumda arama butonuna Donanım Arşivi Forum yazıp arattırdığınızda bir sürü aşağılayıcı nitelikte konu çıkıyor. Cidden sizin adınıza üzülüyorum çünkü tek yaptığınız şey karalama ve aşağılama.
 
İki forumda da üyeliğim var, ancak da forumunda aktiflik gösteriyorum. Sorun şu ki 2 forumda olduğu gibi iki tarafta da troller mevcut, bunun önüne ne senin bu açtığın konu geçebilir ne ben, ne başkası. Bu forumda paylaşılan her şey %100 doğru mu? Veya Da'da yapılan her öneri doğru mu? Sonuçta hepimiz insanız ve hatalarımız olabilir, hiç kimse kusursuz değil. Bu ve bunun gibi açılan çoğu konu bildiğimiz kara propaganda yapmaktan başka bir şey değil. 2 forumunda amaçlarından biri kişilere yardımcı olabilmek ve merak ettikleri konular hakkında fikir sahibi olmasını sağlamak, evet da forumunda küçük yaşta, her konuya jd, Gamepower, Rampage vs. yazan bir kitle var, ancak bunlardan burada da var. Uzun lafın kısası birbirimize destek olacağımız yerde köstek olmayalım, fanboyluk yapmayalım. Birbirimizin düşmanı değiliz, hepimizin amacı insanlara yardımcı olmak, saygılar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…