Bıktım

Okurken boğazım düğümlendi hocam. Okumaktan hiç vazgeçme. Eğer okursan gelecekte belki şu anki halinden daha iyi olabilirsin.

İnşallah abi. Son 2 yıldır okulu biraz salmıştım ama yerin dibine iyice girince durumu anladım en azından bir memur olup kurtulmak istiyorum bu hayattan.

Allah sabır versin ve yardımcın olsun. Bize de o zaman Allaha Şükretmek düşer bu durumda bizde olabilirdik.

Empati kurmayı denedin mi? Belki babana sırt çevireceğine destek olursan bazı şeyler değişebilir.

Hiç sırt çevirmedim ki? Onu doğru yola çevirmeyi her zaman denedim ama tabii deneyimliymiş gibi bana hep"sen hiç şunu yaptın mı?" "sen hiç bunu yaptın mı?" bilmiyorsun konuşuyorsun falan diyor. Bir yere girip çalışmayı bende istiyorum ama işsizlikten 5-6 saat World of Tanks oynayan dükkanında bir şeyler öğrenmemi istiyor ama orada 1 kuruş fayda olmaz.

O dükkanın kiracısı 3-4 yıl sonra kendi satın alabileceği bir sanayi yeri yapacak Kastamonu Belediyesi."sende orada çalışırsın" diyor. Bende yüzüne baka baka;"yav dükkanı s... Bize ne kazandırdı ki diyorum, önce dayak sonra 1 hafta kız tribi. Abicim etki edemediğim birisine kaç kez empati kursam sonunda yola gelir? Hayır işin kötüsü ben destek olmaya çalışırken o köstek olmakla suçluyor hayır geçen yıl çırak olarak 3 ay yanında durdum o süre zarfında bir tek çorap almadım ama içim acımadı ama bunu deyince üzüntü değil sinir alıyor içimi lise için devlet yurdunda okuyup oradan kurtulmam gerek gibi hissediyorum ya da tüm evi yakıp kaos çıkarmak istiyorum bunu yapmam için zorluyor beni.

Ders çalış. Başka bir çaren yok, babanla muhatap olmamaya çalış. Hayat zaten çektiğimiz çilelerden ibaret.

Allah yardımcınız olsun sizdeki sabır bizde yok bizde derdimizi dert sanıyoruz Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…