Bildiğiniz C4D öğretici dersleri var mıdır?

falanlar

Decapat
Katılım
10 Mart 2021
Mesajlar
107
C4D'ye geçiş yapmak istiyorum BLENDER3D çalıştım yaklaşık 6, 7 ay sağlam kaynak önerileri ile gelen olursa çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cgpersia'yı öneririm. Forum olanından değil, cgpersia.com'dan bahsediyorum. Birçok tutorialin korsanını bulabilirsiniz cg ile alakalı. Önermem korsan aslında ama malum ekonomi çok etkiliyor, eğitim konusunda en azından korsan kullanılabilir ayıracak çok fazla bütçe yoksa. Kullanmak istemezseniz bile piyasadaki çoğu içeriği takip edebilmeniz daha rahat oluyor bu gibi yerlerde. Yeni şeyler çıkınca buraya da düşüyor vs. En azından para kazandıktan sonra kursları edinirsiniz vs. Learnsquared, cgma kursları kalitelidir. Gnomon Workshoplar iyidir. Fxphd iyidir. Başlangıç olarak skillshare'e bakılabilir belki ama daha çok hobici için bence burası. Benim iyi içeriklere sahip dediğim yerler buralar. c4d değil ama iş odaklı da gelişmek(çizim, anatomi vs daha çok) adına schoolism, nma ve svs learn de ayrıca öneririm. Emin değilim fakat artstation learning kısmı üyelere ücretsiz. Burada da değerli içerikler bulabilirsiniz. Çok spesifik olarak da sanatçılar gumroad'da da kurslar paylaşıyorlar ayrıca. Burayı da takip etmenizi öneririm.

c4d kullanmadığım için direkt c4d öneremedim ama buralardan c4d için kaliteli eğitimleri bulacağınıza inanıyorum.

Konudan bağımsız ama blender'dan c4d'ye geçmenize sebep olan şey nedir?
 
Son düzenleme:
Cgpersia'yı öneririm. Forum olanından değil, cgpersia.com'dan bahsediyorum. Birçok tutorialin korsanını bulabilirsiniz cg ile alakalı. Önermem korsan aslında ama malum ekonomi çok etkiliyor, eğitim konusunda en azından korsan kullanılabilir ayıracak çok fazla bütçe yoksa. Kullanmak istemezseniz bile piyasadaki çoğu içeriği takip edebilmeniz daha rahat oluyor bu gibi yerlerde. Yeni şeyler çıkınca buraya da düşüyor vs. En azından para kazandıktan sonra kursları edinirsiniz vs. Learnsquared, cgma kursları kalitelidir. Gnomon Workshoplar iyidir. Fxphd iyidir. Başlangıç olarak Skillshare'e bakılabilir belki ama daha çok hobici için bence burası. Benim iyi içeriklere sahip dediğim yerler buralar. C4D değil ama iş odaklı da gelişmek(çizim, anatomi vs daha çok) adına schoolism, nma ve svs learn de ayrıca öneririm. Emin değilim fakat artstation learning kısmı üyelere ücretsiz. Burada da değerli içerikler bulabilirsiniz. Çok spesifik olarak da sanatçılar Gumroad'da da kurslar paylaşıyorlar ayrıca. Burayı da takip etmenizi öneririm.

C4D kullanmadığım için direkt C4D öneremedim ama buralardan C4D için kaliteli eğitimleri bulacağınıza inanıyorum.

Konudan bağımsız ama Blender'dan C4D'ye geçmenize sebep olan şey nedir?

Reklam alanına geçmek istedim o yüzden C4D'ye geçiş yapıyorum
 

Geri
Yukarı