Steam bildirim gitmeden nasıl oyun hediye edilir?

elraeenn

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Selamlar. Arkadaşıma oyun hediye edeceğim ama oyun hediye edildiğinde bildirim gitmemesi gerekiyor. Bunu nasıl kapatabiliriz? Çevrimdışına falan alırsak bildirim gider mi net bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

Arkadaşınızın Steam bildirim ayarlarından "Hediye aldığımda" bildirim gönder ayarını kapatması gerekmektedir. Siz ne yaparsanız yapın eğer arkadaşınızda bu bildirim ayarı açıksa bildirim gidecektir ancak amacınızı anlayamadım. Eğer hediyeyi şimdi almak istiyor ancak daha sonra göndermek istiyorsanız bunu hediye alma aşamasında yapabilirsiniz. Mesela hediyeyi şimdi alıp teslimat tarihini 14 Şubat olarak ayarlarsanız hediye de bildirim de 14 Şubat'ta gönderilir.
1738080475538.png

Selamlar. Arkadaşıma oyun hediye edeceğim ama oyun hediye edildiğinde bildirim gitmemesi gerekiyor. Bunu nasıl kapatabiliriz? Çevrimdışına falan alırsak bildirim gider mi net bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Ne yazıkki imkanı yok, kendi hesabına bildirim gidip onaylaması gerekiyor. O onay vermediği sürece oyun onun hesabına geçemez. Ama diyorsanız "Bende var hesabı, ben onaylarım sadece öğrenmesin." diye, ozaman onun hesabından Steam'in bildirimlerini kapatın.

Arkadaşınızın Steam bildirim ayarlarından "Hediye aldığımda" bildirim gönder ayarını kapatması gerekmektedir. Siz ne yaparsanız yapın eğer arkadaşınızda bu bildirim ayarı açıksa bildirim gidecektir. Ancak amacınızı anlayamadım. Eğer hediyeyi şimdi almak ancak hediyeyi daha sonra göndermek istiyorsanız bunu hediye alma aşamasında yapabilirsiniz. Mesela hediyeyi şimdi alıp teslimini 14 Şubat olarak ayarlarsanız hediye de bildirim de 14 Şubat'ta gönderilir.Eki Görüntüle 2409821

Sağ olun. Çok teşekkür ederim.

Ne yazık ki imkanı yok, kendi hesabına bildirim gidip onaylaması gerekiyor. O onay vermediği sürece oyun onun hesabına geçemez. Ama diyorsanız "bende var hesabı, ben onaylarım sadece öğrenmesin." diye, o zaman onun hesabından Steam'in bildirimlerini kapatın.

Evet öyle yapacağım sağ olun.

Arkadaşının cihazından Steam masaüstü bildirimlerini kapatırsın, Steam'e girince görür anca.

Sağ olasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı