PS 4 vs Xbox One X

• Konuyu başlatan kkalius
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 115
Bütçe
1

kkalius

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ChatGPT'ye sorduğumda diyor ki kas gücü olarak One X PSN'in 3 katı her kulvarda daha iyi diyor. PS4 alırsam kırık alacağım. Sizce hangisi daha iyi?

Merhaba ChatGPT'ye sorduğumda diyor ki kas gücü olarak One X PSN'in 3 katı her kulvarda daha iyi diyor. PS4 alırsam kırık alacağım. Sizce hangisi daha iyi?

PS 4'ün nisanda desteği kesilecek diye biliyorum o yüzden bence biraz daha bekleyip Series S alabilirsiniz hem yeni nesil bütün oyunları açan en fiyat performans cihaz hem de oyun fiyatları çok ucuz oluyor Xbox'da.

PS 4'ün nisanda desteği kesilecek diye biliyorum o yüzden bence biraz daha bekleyip Series S alabilirsiniz hem yeni nesil bütün oyunları açan en fiyat performans cihaz hem de oyun fiyatları çok ucuz oluyor Xbox'da.

Çift kol alacağım için Series S'e yetmiyor bütçe.

Bu tamamen ne oynamak istediğinle alakalı aslında, Xbox, game Pass fiyatı yüzünden cazibesini kaybetti. PS4'ün de arkadaşın dediğine göre desteği kesiliyor, ama kırık konsol alacak veya CD ile oyun oynayacak adam için bu ne kadar önemli bilmiyorum. Belki Online taraf için önemli olur.
Yeni nesil dersen Series S var ama gücü her zaman acaba dedirtiyor orası kesin.

Böyle şeyleri nereden duyduğunuzu çok merak ediyorum. Sony sadece PS4 resmi oyun sunucularına desteği kesecek. Onun dışında değişen bir şey yok. Mağaza uzun yıllar açık kalacak.

PS4'ü geçtim, daha geçtiğimiz günlerde 2006 yılında çıkan PS3 güncelleme aldı. PS3 mağazası ilk günkü gibi açık.

kaynak

Daha da abartalım bu da 2000 yılında çıkan PS2 online server kısayol sitesi.

kaynak

PlayStation dünyası Apple ya da Nvidia-Windows PC dünyası değildir. Destek öyle kolay kolay kesilmez.

Konumuza gelirsek bu karşılaştırmanın galibi açık ara One X. Rakip PS4 Pro olsaydı bile One X derdim.

Böyle şeyleri nereden duyduğunuzu çok merak ediyorum. Sony sadece PS4 resmi oyun sunucularına desteği kesecek. Onun dışında değişen bir şey yok. Mağaza uzun yıllar açık kalacak.

PS4'ü geçtim, daha geçtiğimiz günlerde 2006 yılında çıkan PS3 güncelleme aldı. PS3 mağazası ilk günkü gibi açık.

kaynak

Daha da abartalım bu da 2000 yılında çıkan PS2 Online server kısayol sitesi.

kaynak

PlayStation dünyası Apple'ya da NVIDIA-Windows PC dünyası değildir. Destek öyle kolay kolay kesilmez.

Konumuza gelirsek bu karşılaştırmanın galibi açık ara One X. Rakip PS4 Pro olsaydı bile One X derdim.

Ama oyun fiyatları biraz yüksek hocam o üzüyor beni.

One X alın hocam oyun fiyatları Xbox'da PlayStation'dan daha uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı