Bilek destekli klavye önerisi

Şu an fiyatlar çok yükseldi (hep olduğu gibi) ve kaliteli ürünleri de herkes alamıyor. O yüzden en mantıklı seçim indirimleri beklemek ve araştırmak. Acelen varsa beklemeden bir ürün alabilirsin ama dediğim gibi her şeyin pahalı olduğu bu devirde 700TL'ye bile kaliteli markaların -anca- membranları var.
Ayda bir indirime giriyor mu acaba?
Şu an fiyatlar çok yükseldi (hep olduğu gibi) ve kaliteli ürünleri de herkes alamıyor. O yüzden en mantıklı seçim indirimleri beklemek ve araştırmak. Acelen varsa beklemeden bir ürün alabilirsin ama dediğim gibi her şeyin pahalı olduğu bu devirde 700TL'ye bile kaliteli markaların -anca- membranları var.
XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM ürün bu mu?

Bu ürünlerin tepkime süreleri, sessiz çalışma oranları nasıl hocam peki?
AOC red switch. XPG hem blue hem red mevcut fakat red stokta kalmamış. Mekanik klavyeden tam sessizlik beklemeyin zaten. Switch sounds yazıp seslerini izleyebilirsiniz YouTube'da. Benim tercihim red switch almanızdır ama size kalmış.

AOC red switch. XPG hem blue hem red mevcut fakat red stokta kalmamış. Mekanik klavyeden tam sessizlik beklemeyin zaten. Switch sounds yazıp seslerini izleyebilirsiniz YouTube'da. Benim tercihim red switch almanızdır ama size kalmış.
Farkları ne hocam, inan hiç bilmiyorum, ses dışında aynı galiba. :)

Bilek destekli, bütçenize uygun bir model bulamazsanız bilek desteği noktasında yardımcı olabilirim. Mekanik klavyeler için bilek desteği olarak güzel bir ürün üzerinde çalışıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı