Bilek destekli klavye önerisi

Hocam bence değer. Fakat blue switch bu dikkat edin, pişman olmayın sonra. Yüksek sesi vardır, ona bakarak alın.
Red switch daha iyiymiş okudum da. Red switch önerdiğiniz ürünün kronik sorunu varmış. Alanlar pişman, başka bir Red switch kaliteli ürün önerir misiniz peki?

Hocam Calypso modelini bilmiyorum ama Saber RGB modelinden başım çok yandı. Kronik sıkıntılı bir klavye. Genelde 1 seneden sonra aynı tuşlarda basmama/çift basma sorunu oluyor. Gamepower'dan bu sebeple bayağı soğudum. Öneriyi görünce yazmak istedim.

Gamepower markasının sıkıntılarını biliyorum alırken çok araştırdım en sorunsuz modeli bile olabilir Calypso. Dediğim gibi 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım memnunum şuana kadar. 483 TL'ye bence Calypso alınır.
Hocam 800 lira civarına düşmüş. Bu fiyata değerse sipariş veriyorum hemen. XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM

Blue switch almayın fps oyunları için en uygun olan red switch.

Gamepower markasının sıkıntılarını biliyorum alırken çok araştırdım en sorunsuz modeli bile olabilir Calypso. Dediğim gibi 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım memnunum şuana kadar. 483 TL'ye bence Calypso alınır.

Blue switch almayın fps oyunları için en uygun olan red switch.
Peki Calypso dışında Red Switch öneriniz var mı hocam?

Red switch daha iyiymiş okudum da. Red switch önerdiğiniz ürünün kronik sorunu varmış. Alanlar pişman, başka bir Red switch kaliteli ürün önerir misiniz peki?
XPG'nin red switchlisini bulabilir iseniz onu alın. (Stoklar çok çabuk tükeniyor.) Asus, Logitech gibi markaların ürünlerine bakıp indirim kovalayabilirsiniz. Bu tarz markaların ürünleri çok pişman etmez zaten, dediğim gibi en iyisi indirim bulmak. Gaming Gecesine falan bakın sürekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı