Bilek nasıl güçlendirilir?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evde spor yaparken zorlanmıyorum, bir yer hariç: bileğim. Bileğim ağrımaya veya acımaya başlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre wrist wrap ile antrenmanlarına devam edebilirsin bir yandan da bilek güçlendirme haraketleri yaparsın. Bu şekil zamanla yerine oturur bilek gücü.

Evde spor yaparken zorlanmıyorum, bir yer hariç: Bileğim. Bileğim ağrımaya veya acımaya başlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Muhtemelen bilek kaslarınız zayıf hocam benim de belim ağrıyordu. Kaç kere doktora gittim bir şey çıkmadı. Karın antrenmanlarına özen gösterdim ağrım neredeyse kalmadı. Ben kullanmadım ama sıkıştırma yaylarına bakabilirsiniz arkadaşım iyi geldiğini söylemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dambılı eline al elindeyken yukarı aşagı yap 3 set 12 tekrar zamanla agırlığı artırman gerekir.

Minimum kaçla başlamalıyım hocam? 5 az mı olur?

Biceps curl tarzı hareket yaparken mi ağrıyor?

Yok hocam.

Kullanmıştım hocam ama onlar kavrama gücünü arttırıyor yani çok da alakalı sayılmaz elbette faydası vardır.

Tutabildiğin kadar ağır şeyler tut, giderek arttırırsın ağırlığı ve süreyi. Lanet olsun bileğe çok sıkıntı gerçekten, bana da sağ bileğim deadlift yaptırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…