Bilekler nasıl geliştirilir?

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar 1 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Fizğim level atladı iyi fakat bileğim nedense yağlı damarsız ve güçsüz. Forearm çalışmam bunun önüne geçer mi?

Arkadaşlar 1 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Fizğim level atladı iyi fakat bileğim nedense yağlı damarsız ve güçsüz. Forearm çalışmam bunun önüne geçer mi?
Hocam çok incemi benimki çok ince ve ayrıca sola sağa göre daha ince

Hocam çok incemi benimki çok ince ve ayrıca sola sağa göre daha ince.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nedense yağlı damarsız.

Bu senin vücudunun genel yağ oranına bağlı.

Hocam çok incemi benimki çok ince ve ayrıca sola sağa göre daha ince
Hayır İnce değil.

Hocam çok incemi benimki çok ince ve ayrıca sola sağa göre daha ince.

Hayır ince değil.

Vücut yağ oranım 17 falan olması lazım. Bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum genetik de olabilir belim yağ oranıma göre ince örnek veriyorum. Ama forearmlarda ciddi bir berbatlık var haftanın 3 günü çalışarak düzelir mi diye düşündüm.

Genetik faktörüde önemli ancak damar gözükmesi çoğunlukla yağ oranına bağlıdır. Mesela ben 70 kilo iken kolum komple damardı diyebiliriz ancak şu an 77'ye çıktım damarların belirginliği biraz azaldı.

Ha damar açısından öyle tabii. Fakat benimki çok farklı bir düzeyde yani elime tutabiliyorum çok rahat yağlı bölgeyi dolduramaz mıyım?

Ha damar açısından öyle tabii. Fakat benimki çok farklı bir düzeyde yani elime tutabiliyorum çok rahat yağlı bölgeyi dolduramaz mıyım?
David Goggins hocamın söylediği gibi yağ oranıyla alakalı, forearm çalışarak daha sert ve dolu olmasını sağlayabilirsin fakat damarlarının navigasyon gibi istiyorsan definasyon şart.

Yani derinizin kalınlığına göre değişir ve yağ oranınıza göre. Ben balık etliyim bileğim ne damarlı ne damarsız ama kollarımda damar yok.

David goggins hocamın söylediği gibi yağ oranıyla alakalı, forearm çalışarak daha sert ve dolu olmasını sağlayabilirsin fakat damarlarının navigasyon gibi istiyorsan definasyon şart.

Amacım daha sert ve dolu olması zaten. Bulktayım şu anda. 73 kiloyum 84 de bitirip define olacağım inşallah. Bu arada formumu yorumlamak isterseniz Instagram verebilirim

Amacım daha sert ve dolu olması zaten. Bulktayım şu anda. 73 kiloyum 84 de bitirip define olacağım inşallah. Bu arada formumu yorumlamak isterseniz Instagram verebilirim
Dediğim gibi bunu çalışarak sağlayabilirsin, biceps antrenmanındaki bir hareketi hammer curlle değiştirdikten sonra z bar reverse curl ve sam sulekin hareketini yapsan yeterli olur. Fazla gelebilir duruma göre revize edersin. Fotoğraf içinse buraya atman daha uygun hep beraber yorumlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…