Bilekli bot vs bileksiz bot

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar bir öğrenciyim jeans, okul pantalonu altına yakışacak bir bot arıyorum. Fakat bilekli mi almalıyım yoksa bileksiz mi kararsızım. Yani bilekli dediğim bu, bileksiz dediğim bu. Giyeceğim şeyin alt kısımları bilekli bottan dolayı kötü durur mu düşüncesi var fakat bilekli botta daha bir hoş geliyor gözüme. İzmirde yaşıyorum ve kanalizasyon güzel değil burada ve burada bazen öyle yağmur yağıyor ki çok kötü su sıçrıyor ve ayakkabı 20 cm suyun içinde kalabiliyor, hem ısıtması hemde uzun olsun açısından bilekli almak istiyorum fakat görünüm olarakta bileksiz daha iyi olabilir mi diyorum kendi kendime. Bu indirimde bundan yararlanmak istiyorum. Tonny Black markası orta kalite ve 150 TL gayet ucuz, 1 kış idari ettirebilir. Ne düşünüyorsunuz? Bilekli mi almalıyım bileksiz mi?

Ben uzun olanı tercih ederdim. Kısa olanın spor ayakkabıdan pek farkı yok, çok rahat su alır.
Haklısınız bende bu yüzden bilekli tercih etmek istemiştim. Peki numara olarak neyi tercih etmeliyim? Yani Nike spor ayakkabıyı 41 numara giyiyorum tam oluyor, 42 numara vans almıştım ayıptır söylemesi ve büyük gelmişti. Botta 41 mi tercih etmeliyim?

Haklısınız bende bu yüzden bilekli tercih etmek istemiştim. Peki numara olarak neyi tercih etmeliyim? Yani Nike spor ayakkabıyı 41 numara giyiyorum tam oluyor, 42 numara vans almıştım ayıptır söylemesi ve büyük gelmişti. Botta 41 mi tercih etmeliyim?
Kalıba göre değişir. Denemeden alamıyorum ben.

Ben 1 numara büyük almıştım. Ama markaya göre değişebilir, emin değilim.

Kalıba göre değişir. Denemeden alamıyorum ben.
Bende denemeden alamıyorum fakat deneyeceğim yerde hoşuma giden 700-800 TL. Şimdi 150 TL var 800 TL var.
Ben 1 numara büyük almıştım. Ama markaya göre değişebilir, emin değilim.
Haklısınız. Ben numaramı alayım en kötü iade ederim, kış daha gelmedi sorun olmaz 1 haftadan. Teşekkür ederim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı