Bileşen fiyatları düşer mi?

İyi günler arkadaşlar, ben Haziran'ın sonu Temmuz'un başı gibi bilgisayar toplamak istiyordum fakat görünüşe göre bu fiyatlarla imkansız gibi. Sizce güz dönemi Eylül-Ekim gibi bileşen fiyatları özellikle ekran kartı fiyatları biraz da olsa düşer mi?

İyi günler arkadaşlar, ben Haziran'ın sonu Temmuz'un başı gibi bilgisayar toplamak istiyordum fakat görünüşe göre bu fiyatlarla imkansız gibi. Sizce güz dönemi eylül-Ekim gibi bileşen fiyatları özellikle ekran kartı fiyatları biraz da olsa düşer mi?

Hocam bu sıralar bilgisayar toplayanın ocağı sönüyor fiyatların düşmesi çok uzun sürer gibime geliyor.

İyi günler arkadaşlar, ben Haziran'ın sonu Temmuz'un başı gibi bilgisayar toplamak istiyordum fakat görünüşe göre bu fiyatlarla imkansız gibi. Sizce güz dönemi Eylül-Ekim gibi bileşen fiyatları özellikle ekran kartı fiyatları biraz da olsa düşer mi?
Semi-conductor ve silikon kısıtlığı var dünya genelinde. Ekran kartı üreticileri artık taşınabilir bilgisayarlara yöneliyor çünkü stok sorunu yok ve yapması daha kolay.
Yapacağınız tek şey beklemek yada taşınabilir oyun bilgisayarı almak.

Piyasayı araştırıp ekran kartı dışındaki parçalar indirime girdiğinde alabilirsin. Ekran kartı fiyatlarının düzelmesi 2022'yi bulur muhtemelen.

Nvidia'nın dediğine göre ekran kartı stok sorunu 2021 sonuna kadar devam edecekmiş miningciler ekran kartı ve islemci stoklarını sömürüyor diğer bileşenler için pandemide dolayı stok sorunu var pandemi biter uretimler normale dönerse ve crypto piyasası düşüş yaşarsa 2022'de fiyatların düştüğünü görebiliriz ama kurdan dolayi bu düşüş bize pek yansımaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı