[Bilgilendirme] RX 5500 XT alınır mı?

Nvidia sürücülerinde çoğu kart ilk günden itibaren tam performanslı ve sorunsuz çalışır bu bir gerçek. AMD tarafı burada biraz daha zayıf...
Hala profesyonel yazılımlar kısmına değinmemişsiniz, NVIDIA Studio sürücüleri gibi bir sürü içerik üreticilerinin işine yarayan özellikleri var NVIDIA'nın. Ayrıca içerik üreticilerin kullandığı yazılımların çoğu da ya sadece NVIDIA kartlarla çalışıyor ya da NVIDIA kartlar ile daha optimize çalışıyor çünkü NVIDIA bu firmalar ile iş birliği içinde sürücülerini geliştiriyor. Yani yazılım konusunda NVIDIA havada karada alır. Siz sadece işin oyun kısmını düşünerek AMD diyorsunuz.

Tamam da aksini söylemedim zaten. Driver konusunda kısaca geçtim orayı. Marka övme/yerme yerine genel yazmayı tercih ediyorum.

Yüzde 134 VRAM kullanımıyla RX 5500XTTABiki bol droplu yıllar dilerim alanlara PUBG 1080P oyun deneyimi düşük ayarlarda 140 FPS değerinden 38'e anlık düşüş oyun açmasanda yüzde 84 civari VRAM kullanımı oluyor çözümde oyunu Online oyunu kapatıp bilgisayarı resetlemek. Bir an 90'ların sonundaki sistemlere döndüm.

Son düzenleme:
Alınır ancak bir AMD ekran kartı sahibi olarak (RX 5700 XT) bir daha AMD kart alırken 40 kere düşüneceğim. Aldığımdan beri sürekli mavi ekranlarla karşılaştım. Ani siyah ekranlar ve yeniden başlamalar da oluyordu tabii. Diyeceğim şu ki, kartımda bir sorun yok ama sanıyorum bu kartlar bazı spesifik sistemlerde çok daha fazla sorun çıkartıyorlar. Eğer mümkünse NVIDIA'ya yönelin. En azından başınız ağrımayacaktır. AMD henüz sürücülerini düzeltebilmiş değil.

Hocam 5500XT 1650 Super'in içinden geçen bir kart. Daha çok 1660'ın rakibi desek daha doğru olur. Fiyatları neredeyse aynı .
Hocam 5500XT 1650 Super'in içinden geçen bir kart. Daha çok 1660'ın rakibi desek daha doğru olur. Fiyatları neredeyse aynı .

Biliyorsunuz ki AMD sürücülere NVIDIA kadar önem vermez. Biraz dişinizi sıkın bu kart RX 590 ayarına gelecektir.

ço
k güzel bir konu ama merak ettiğim bu kadar insan 5500 XT den şikayetçi yazılım sorunları yüzünden bende 1650 s ve 5500 arasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…