Bilgilerim Sızdırıldı

TGR0614

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB - İ5-12400F - 16GB RAM
Bugün bir oyundayken oyundaki bir eşyayı satın almak için chate yazdım ve birisi Discord verip anlaşalım gibi bir şeyler söyledi ekledikten sonra Discord'da arama başlattı, aramaya katıldığımda bir adam anne ve babamın ismini söyleyip üstlerine şirket açacağını söyledi. Bunu söyledikten sonra aramadan çıktım ve bana çıkarsan kötü şeyler olur dedi, ben biraz bekleyip arkadan Steam'i ve OBS'i açtım ve aramaya katıldım. Aramaya girdiğimde kimse konuşmuyordu ve bir süre sonra o aramadan çıktığı için ben de aramadan çıktım. Daha sonra oyuna girdim ve ms çıktığını fark ettim. Bunun o olayla alakalı olabileceğini düşünerek interneti kapattım ve şu an bekliyorum. Sizce bunlar niye böyle bir şey yaptı? Başka neler yapabiliriler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkma ama milletle muhattap olacak şeylerden kaçın. Hele bu item satış olayları filan bunlarla kaynıyor. Ben Türk görsem kaçıyorum.

Hocam bunlar 2 sene önce Brawl Stars hesabı çalmak için uğraşan şimdi ise ergenlik hormonlarını tatmin etmek için beslenme parasını internetteki satılık panele yatırmış 12 yaşında çocuklar ve liyakatsizlikler dolayısıyla son derece güvende olan kişiler bilgilerimiz her sene tekrar çalındığı için MERNİS datasına kayıtlı ve tüm Türkiye'nin kişisel bilgisine sahip ve muhtemelen Steam profilinizden hakkınızda birkaç bilgiye ulaşıp filtreledikten sonra diğer bilgilerinize ulaştılar. Sonuç olarak ailenizi bu konuda uyarın ve korkmayın. Yapabilecekleri herhangi bir şey yok.

Yine bir Mernis vakası... Merak etmeyin hiçbir şey olmaz zaten korkutmak için veya fidye istemek için yazıyorlar, cevap yazmazsanız birkaç güne unuturlar.

Malum (Mernis) tayfadan hiçbir şey yapamaz rahat ol. Veriler çoluğun çocuğun elinde olduğu için adın soy adın da bir yerde yazıyorsa 7 kuşağını buluyorlar.

Maaşallah hocalarım. Kimi dislike atıyor kimi gülüyor . Ya hu Mavi balina oyunu değil de ne hocam?

Maaşallah hocalarım. Kimi dislike atıyor kimi gülüyor . Ya hu mavi balina oyunu değil de ne hocam?

Hocam mavi balina ne biliyor musunuz ayrıca nasıl bağdaştırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…