Bilgilerimi çalabileceğini iddia eden biri bilgilerimi çalabilir mi?

Aynen konularına baktım hep bu tarz konular açmış arkadaş OKB olabilir çok takıyor herhalde.

Okb değil, trollus dediğimiz bir virüse yakalanmış. Troll konu açmazsa en kısa sürede ölecek.
Ayrıca, kaygılıyım deyip kurtulamaz?

Boşuna sunucu yükü oluşturup "kaygılıyım" diye kurtulamazsın. Kaç tane konun var, biliyorsun değil mi?

Hocam onlar kapandı. Özür dilerim elimde değil. Amaxım da mesaj kasmak değil öyle olsa saatin 3'ünde yazmazdım.

Bilgilerini gerçekten bir çalsalar da kurtulsak şu troll konularından.

Yahu, benim 100 mesajım bu adamı yatıştırmak için yazıldı. 10 tane konusu var.
Büyük ihtimalle forum için yaşı bile tutmuyor.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Açtığım konulara bakarsanız anlarsınız sırf bu yüzden iPhone SE'mi kırdım böyle olayları sadece yaşayanlar anlar yardım için başka nereye danışacak? Herkese troll vb demekle olmuyor sırf mesaj yazmak için mesaj yazmayın.

10 tane farklı konu açıyor. Panik olan tek konuda anlar, eğer algıları kapalı değilse.

10 tane farklı konu açıyor. Panik olan tek konuda anlar, eğer algıları kapalı değilse.

Olabilir farklı kişilerden cevap bekliyor olabilir konuyu öne çıkarmasına rağmen cevap gelmiyor olabilir bu yüzden'de açıyor olabilir sizi ilgilendiren bir konu yok ortada.

Hocam o konular kapandı o yüzden yeni konu açtım. Evet haklısınız özür dilerim ama bu konuda bikgim olmadığı için ve takıntılı olduğum için açıyorum bunun için psikoloğa bile gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…